Τρίτη, Απριλίου 15, 2008

ΣΧΟΛΙΑΝΑ (ΛΑΔΕΡΑ)

Ε, ρε σχολιανά που θα πέσουν, τόσο προς τα έσω όσο και προς τα… έξω, σήμερα!

Σχολιανά (με λιπαντικό):

Έβαλε την ουρά στα σκέλια ο Χατζηγάκης και αναγκάστηκε να… πυροβολήσει τον εκλεκτό του, κ. Σανιδά, για τη δίωξη που έκανε στο Μπάγια επειδή, όπως είπε, «άσκησε κριτική στα πλαίσια των συνδικαλιστικών του καθηκόντων».

ΜΗ νομίζετε ότι ξαφνικά αντελήφθη ο Χατζηγάκης ότι τα μόνα έξυπνα δικαστήρια στην Ελλάδα είναι το ΣτΕ και τα Πρωτοδικία. ΔΕΝ το αντελήφθη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ! Αντελήφθη όμως ότι ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΣΙΒΙ… ΤΣΟΥΖΕΙ (!!!) και είπε να… λαδώσει το κουλούρι για ν’ απαλύνει ο πόνος.

Και, ξαφνικά, ο πόνος μετακόμισε στον… «Άγριο Πάγο» (όπως τον αποκάλεσαν εύστοχα «Τα Νέα»)

Σχολιανά (με… αιθέρια έλαια):

«Όνειρό μου είναι να γίνω υπουργός Πολιτισμού – δικτάτορας, με απόλυτη εξουσία. Θέλω να ταράξω τα νερά. Ο πολιτισμός είναι ένα φρούριο που δεν πρέπει να επηρεάζεται από τις αλλαγές κυβερνήσεων. Θα προσπαθούσα να κάνω την Ελλάδα πολιτισμένη», έφη η… Έφη (Ευφροσύνη) Δοξιάδη.

Κοπελιά, αν καταφέρεις να κάνεις την Ελλάδα πολιτισμένη, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ DAVID COPPERFIELD!!! Γιατί μπορεί ετούτος να εξαφάνισε το άγαλμα της Ελευθερίας και να μπορεί ΕΥΚΟΛΑ (πας και στοίχημα?) να εξαφανίσει και τον Παρθενώνα, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ!!!

Άντε… μακάρι και με καινούριο σώβρακο!

Σχολιανά (με μουρουνέλαιο):

Πολλοί θα βιαστούν να χαρακτηρίσουν τους Ιταλούς ηλίθιους σαν κι εμάς, επειδή ψήφισαν ξανά το Μπερλουσκόνι. ΔΙΑΦΩΝΩ! Οι έρμοι οι Ιταλοί ΔΕΝ έχουν δικομματισμό, οπότε δεν έχουν εναλλακτικές. Γιατί, πέραν του Forza Italia, τα υπόλοιπα δεν είναι κόμματα αλλά… αποκόμματα! Με συνέπεια να… τρέχει μόνος του ένας υποψήφιος μόνο!!!

Εκείνο όμως που ΔΕΝ κατάλαβα και που παρολίγο να συμβεί, είναι πως ο Μπερλουσκόνι, που έτρεχε μόνος του, παραλίγο να βγει… δεύτερος!!! Η δεξιά… αργοστροφία σε όλο της το μεγαλείο!!! Αφού, κι εγώ που τον έχω για βλάκα, ΔΕΝ περίμενα ότι θα τα… καταφέρει έτσι. Και βλέπω, που λέτε, το Βελτρόνι, που μέχρι προχθές δεν τον ήξερε η μάνα του και μέχρι προχθές έριχνε προσευχές στον… Πάπα μπας και καταφέρει ένα 5%-και-πολύ-του-είναι, να παίρνει φαλάγγι ένα ποσοστό 38-φεύγα%!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω πως (ΔΕΝ) δουλεύει το δεξιό μυαλό. Αν κάποιος άλλος είχε πίσω του το Forza Italia κι απέναντί του το Βελτρόνι, θα έπαιρνε ένα 60-65%, π@#τσοσκαμπικλιάζοντας τους ψηφοφόρους του, αντί να τους γλείφει! Πραγματικά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω… Ένας εγώ, κι ένας ο… Einstein: κι αυτός δεν μπορούσε να τα καταλάβει αυτά, λίγα χρόνια πριν…

Σχολιανά (… ΜΕ ΓΡΑΣΟ!!!):

Ο μπαρμπα-Μπρίλλιος… εχμμμ… -μπαρδόν!-… ο Ιρανός στρατηγός Mohammad Reza Astiani, δήλωσε ότι, αν το Ισραήλ επιτεθεί στο Ιράν στα πλαίσια των ασκήσεών του στην Ιερουσαλήμ, το Ιράν θα το «εξαλείψει από την παγκόσμια σκηνή»!!!

Βέβαια, λίγες μέρες πριν, ο Ισραηλινός υπουργός… Υποδομών, Benjamin Ben-Eliezer, είχε δηλώσει πως «Το Ιράν δεν θα σπεύσει να μας επιτεθεί, γιατί αντιλαμβάνεται τι σημαίνει μια τέτοια ενέργεια. Μια ιρανική επίθεση εναντίον του Ισραήλ θα προκαλέσει σκληρή απάντηση που θα επιφέρει την καταστροφή του ιρανικού έθνους .»

Βρε… πάλι καλά που δεν ήταν ο υπουργός… Άμυνας, o Εhud Barak, δεν λέτε? Ποιος ξέρει τι θα ‘σουρνε εκείνος!!!

Εγώ, βέβαια, γνωρίζοντας ποια από τις δυο πλευρές έχει… μια μάντρα α@#ίδια και ποια έχει… αέρια, θα ρωτήσω ρητορικώς τον κ. Αστιάνι: «Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό, μικρέ, ότι ο Ελιέζερ μπορεί, αυτό που λέει, να το λέει ΣΟΒΑΡΑ?»

Α, μάλιστααα… Σου πέρασε!!! Γι’ αυτό έχεις κι αέρια! Είναι βέβαια λίγο αργά για να το πάρεις πίσω, αλλά ακόμη δεν είναι αργά για να μας ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ Α@#ΙΔΙΑ!!!

Τυχεράκια…

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...