Πέμπτη, Απριλίου 10, 2008

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ…

Αφού βλέπω ότι ο Πρόεδρος (θεός σχωρέστον!) είχε σουξέ, κατανοώ ότι σουξέ πρέπει να έχει κι αυτό που αντιπροσώπευς (ως Πρόεδρος, ντεεε!). Γι’ αυτό, κοντά στην παραδοσιακή καραμπίνα που κραδαίνει ο «Κάρολος ο Μέγας» θα τσοντάρω κι εγώ τα δικά μου «τζιίτζιλι-μίτζιλι», για να μην μείνετε με την όρεξη του… ορεκτικού. Πάμε, λοιπόν, στο κυρίως πιάτο. Τι παίζει?
Ε, τέτοια… παιδία-κουμπία που είμαστε, τι διάολο θα παίζει?
Έχουμε, λοιπόν, και λέμε: τα «βαρυστομαχικά» πρώτα:

M16 με όλα τα «καλούδια» αραδιασμένα και – σαφώς – και το αγαπημένο μου grenade launcher (ρίψη χειροβομβίδας). Απ’ όλα έχει ο μπαξές!

Μ4 με τα αξεσουάρ – και το grenade launcher – ενσωματωμένα. Άχου, τι καλάαα… Και σωστά μαντέψατε: σας αφήνω τα ΑΚ-47’s για την πάρτη σας! Όπως είδατε, εμένα η καρδιά μου είναι αλλού…

Desert Eagle .50: ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΟΥ!!! (Αυτές που ανοίγεις…)

Αν και φτιάχτηκε πολύ αργότερα από τα αντίστοιχα της Smith & Wesson και Ruger, το .44 Μagnum της Colt, το Αnaconda, δεν παίζεται! Με το όνομα ΚΑΙ τη χάρη αξιαγάπητου νερόφιδου της Λατινικής Αμερικής, διαθέτει φοβερό… δάγκωμα! Επενδύστε άφοβα και δεν θα… ξενερώσετε!

Από το μενού δεν μπορεί να μείνει έξω κι ο αγαπημένος «μαϊντανάκος» μου: Smith & Wesson 627, 8-σφαιρο. Όταν ο μαϊντανός μοσχοβολάει extras-δις, δεν τον κοιτάς στο… χρώμα, αλλά λες κι ευχαριστώ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!

Επάνω: Colt 1911, .45 (η κλασσική κυβερνητική έκδοση της… ομάριθμης (κατά πως λέμε «ομώνυμης», αλλά για ίδιο αριθμό αντί για το ίδιο όνομα) χρονιάς. Προτιμώ το… Κάτω: Το εξελιγμένο Colt 1911 A1, επίσης .45 – μεγάλη καψούρα, αλλά και πάλι…

Το γλυκό μου είναι… un-παικτ-able: ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑ-Α-Α-ΤΡΕΥΤΕ-Ε-Ε-Ε-Ε… Το ατσάλινο Colt 1991A1. Δύο τέτοια στη ζώνη κάνουν πέρα… όλο τον ιατρικό κλάδο!!! Για να μην αναφέρω τώρα και τι κάνουν στα μήλα… Να γιατί προτιμώ το γλυκό αντί του φρούτου!!!
Εμείς τα παιδία-κουμπία να με τι παίζει στο τραπέζι. Buuuuurrrp…
Χορτάσατε?
ΣτΓ: Αφιερωμένο στον Πρόεδρο και άπαντες ομοιδεάτες «Συντρόφους» (ΚΑΙ κυριολεκτικά μιλώντας)!

1 Τα σχόλια σας εδώ!:

Uli Chris είπε...

Διαβάστε και τον... Ομοσπονδιακό ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ 54 στο freeday.gr.

Η να τον πούμε καλύτερα... ΠΡΟΦΗΤΙΚΌ?

Διαβάστε στο ιστολόγιο...