Τρίτη, Σεπτεμβρίου 11, 2007

Ανά χείρας...με τα όπλα μας!!!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η τελευταία και πιο κρίσιμη εβδομάδα της προεκλογικής εκστρατείας ξεκίνησε. Σύντροφε και συντρόφισσα εθελοντή διαδικτύου του ΠαΣοΚ, μπορείς να συμβάλλεις και εσύ στην τελική μεγάλη ΝΙΚΗ του Γιώργου Παπανδρέου.
Στην τελευταία εβδομάδα η δεξιά θα ΞΑΝΑχρησιμοποιήσει τις γνωστές μεθόδους της. Είναι στο χέρι μας να μην επαναληφθούν στην Κομοτηνή τα γεγονότα των Δημοτικών Εκλογών του Οκτώβρη του 2006, γεγονότα που είχαν πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη και τους πραίτορες του με αποτέλεσμα να μας γυρίσουν δεκαετίες πίσω. Τα ζυμαρικά και το πετρέλαιο που δόθηκε αφειδώς στους παλιννοστούνες, τα χρηματικά ποσά που διακινήθηκαν στις περιοχές του Αλάν Κουγιού και του Ηφαίστου καθώς και ο εκφοβισμός του ίδιου του Δημήτρη Κοτσάκη σε καφενεία των παραπάνω γειτονιών μία ημέρα πριν τις εκλογές κι ενώ απαγορευόταν κάθε προεκλογική δραστηριότητα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, μας καθιστούν παραπάνω προσεκτικούς από κάθε άλλη φορά.
Η λύση που προτείνουμε για την περιφρούρηση της αλήθειας, αλλά ίσως και της τάξης: όσοι θα συμμετέχετε στην περιφρούρηση που ήδη ξεκίνησε, φροντίστε να έχετε μαζί σας την φωτογραφική σας κάμερα ή ακόμη καλύτερα μία βιντεοκάμερα ή έστω, να έχετε το κινητό σας τηλέφωνο που μπορεί να πάρει φωτογραφίες ή βίντεο έτοιμο. Έτσι, αν επαναληφθούν τα γεγονότα του παρελθόντος θα μάθουμε όλοι τι πραγματικά έγινε. Από την άλλη αν δεν έχουμε στην κατοχή τίποτα από τα παραπάνω τηλεφωνούμε αν κρίνουμε ότι υπάρχει «ύποπτη προεκλογική κίνηση» στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης (2531-022100) ή στην Εισαγγελία Ροδόπης (2531-060515).

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...