Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2007

ΔΥΣΝΟΗΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...

Μάλλον κάποιοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν την Ελληνική γλώσσα...Σαφέστατα και μπορεί κανείς να διαμορφώσει άποψη, όμως αυτή η άποψη θα πρέπει να επικεντρώνεται σε πολιτικές και όχι σε πρόσωπα. Ακόμα και άνπάραυτα επικεντρώνεται σε πρόσωπα , δεν θα πρέπει να εξαναγκάζει τους υπολοίπους σε συλλογή υπογραφών και σε άλλα ανούσια παιγχνίδια εντυπωσιασμού.

'Οσον αφορά ένα κακόβουλο ανώνυμο σχολιάκι που υποτιμητικά με αναφέρει ως "κοριτσάκι", απαξιώ να απαντήσω...Οταν δηλώνω κάτι έχω το θάρρος να γράφω το όνομα και το επίθετο μου σε αντίθεση με κάποιους άλλους...Επιπρόσθετα στην ερώτηση που ήμουν εγώ για το ΠΑ.ΣΟ.Κ απαντώ σε όσους δεν γνωρίζουν, ότι ήμουν δυναμικά παρούσα και σε αυτήν την εκλογική μάχη, αλλά και στις δημοτικές έκλογές, σε αντίθεση με κάποια ποντίκια που έσπευσαν να εγκαταλείψουν το καράβι που βούλιαζε....

2 Τα σχόλια σας εδώ!:

konstantinos chouvardas είπε...

Οι πολιτικές είναι συγκεκριμένες και εκφράζονται από πρόσωπα...
είναι κατατεθειμένες μπορεις να τις δεις απο τα αντίστοιχα site και του Παπανδρέου και του Βενιζέλου. Απο την πρώτη στιγμή τόνισα οτι δεν είναι θέμα προσώπων άλλα πολιτικών.

Κανείς δεν σου βάζει το χέρι να μπείς σε site και να εκφράσεις πια πολιτική υποστηρίζεις. Το κάνεις κατά βούληση και φυσικά εφόσον θέλεις να εκθέσεις την άποψη σου στην κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ Η ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Η ΩΡΑΙΑ ΑΓΙΑ……ΤΟΥ .... - ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΟΣ ΑΣΚΟΠΗ ΚΙΝΗΣΗ Η! ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΖΗΣΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Η ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ –
- ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΔΕΞΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΛ.....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ (καθαρές πολιτικές θέσεις, πολιτικό διάλογο ) ΕΙΣΑΙ ΑΟΥΤ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!! ΑΟΥΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΜΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ… ΟΥΦΟΟΟΟΟ

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ - ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ (ότι ήμουν δυναμικά παρούσα και σε αυτήν την εκλογική μάχη) ΕΤΡΕΞΕΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΤΡΕΧΕΙΣ ………..

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ …ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ; …….. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ;
ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΜΟΘΡΕΦΤΟ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΟΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΟΥΤ ΒΓΑΙΝΕΙΣ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑ!!!!!!!!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟΓΡΙΑ…………
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ ……………………………

Διαβάστε στο ιστολόγιο...