Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2008

Πρόταση ή κραυγή αγωνίας ;

Χαιρετισμός Προέδρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην Ημερίδα του ΟΠΕ
με θέμα: «Χρηματοοικονομικά εργαλεία για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας»

Κομοτηνή 26 Νοεμβρίου 2008

Κυρίες και κύριοι,
Θέλω να καλωσορίσω τα μέλη του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών και να τους ευχαριστήσω για την τιμή που μας κάνουν να πραγματοποιηθεί η σημερινή Ημερίδα στην πόλη μας.
Αγαπητοί συνάδελφοι, τώρα τελευταία μετράω πολύ τα λόγια μου όταν βρίσκομαι σε δημόσιους χώρους, γιατί πράγματι δεν καταλαβαίνω ορισμένα πράγματα που γίνονται στη χώρα μου. Οι Κυβερνόντες ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή ξέρουν πολύ καλά να μετρούν ανάποδα. Δυστυχώς για εμάς τους Μικρομεσαίους, αλλά και για την πόλη μας ιδιαίτερα που η πλήρης αποβιομηχάνηση είναι σχεδόν γεγονός.
Η προσπάθεια του ΟΠΕ πράγματι είναι αξιοζήλευτη, αλλά τι να εξαγάγουμε εμείς αφού τα εργοστάσιά μας κλείνουν. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, όπως λένε ορισμένοι και είναι αρκετοί δυστυχώς κυβερνητικοί εκπρόσωποι, χωρίς καν να κοκκινίζουν. Δεν έχω πλέον καμιά εμπιστοσύνη και σε αυτά που λέγονται και σε αυτά που γίνονται γιατί νομίζω ότι όλα είναι εκ του πονηρού με ένα μόνο απώτερο σκοπό. Να γαντζωθούν γερά στην εξουσία. Και το ότι προσπαθούν δήθεν για τους Μικρομεσαίους δίνοντας 28 Δις στις Τράπεζες; Ποιός τους πιστεύει πλέον;
Για όλους τους δύσπιστους έχω μια πρόταση: να ανοίξουν τις τοπικές εφημερίδες για να δουν τα κατασχετήρια, που μόνο για τον μήνα Νοέμβριο έχουν ξεπεράσει τα 30. Κύριοι, χάνονται περιουσίες για λίγες εκατοντάδες Ευρώ κι εσείς παρακαλάτε τις τράπεζες να τις δώσετε 28 Δις. Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν δένουν αυτά τα δύο; Είστε εξαρτημένοι από το Μεγάλο Κεφάλαιο και αυτό το γνωρίζουν οι Μικρομεσαίοι. Καλή η προσπάθειά σας κύριοι του ΟΠΕ αλλά πλέον ο Νομός μας είναι υπό πτώχευση και πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σας ευχαριστώ πολύ

Κωνσταντίνος Λιούρτας

2 Τα σχόλια σας εδώ!:

KomotiniBlogs είπε...

Σώπα βρε, έγινε τέτοιο σκηνικό και το έχασα; :)
Κρίμα, έφυγα λίγο πριν πάρει λόγο ο Λιούρτας...

Και έφυγα (όπως και πολύ άλλοι, και καλά κάναμε) διότι για άλλη μια φορά και τα 2 Επιμελητήρια κορόιδεψαν τον κόσμο (όχι θα κάτσω να ψάχνω κόσμιους χαρακτηρισμούς – τα σύκα σύκα και η κοροϊδία – κοροϊδία):
Ανακοίνωσαν σε όλες τις εφημερίδες ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «Θα προηγηθεί παρουσίαση του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) από στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών» (αντιγράφω όπως είναι από δημοσιεύματα στις τοπικές εφημερίδες).

Και τελικώς για ΕΣΠΑ δεν ακούσαμε κουβέντα, ούτε καν αναφερόταν κάτι σχετικό στο πρόγραμμα που μοιράστηκε.

Αν και προσωπικά επισκέπτομαι σπανίως εκδηλώσεις που οργανώνουν τα Επιμελητήρια μας, είναι δεύτερη συνεχόμενη φορά που άλλα ανακοινώνουν και άλλα (και τελείως άσχετα) ακούς τελικά.

Οπότε καλά κάνατε και «στρώσατε» μόλις 100 καρέκλες, κάθε επόμενη φορά όλο και λιγότεροι θα έρχονται έτσι όπως πάτε. Μα καλά, κανείς δεν θα βρεθεί να σας ελέγξει για τίποτα; Μόνο εμάς τους άμοιρους θα χτυπάτε συνέχεια με πρόστιμα και διάφορα τέλη; Και υποτίθεται ότι είστε και εκπρόσωποί μας!

Ανώνυμος είπε...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

Διαβάστε στο ιστολόγιο...