Πέμπτη, Μαρτίου 13, 2008

Σχολιανά (ξενυχτάδικα)

Σχολιανά (της μπουγάτσας, με άχνη ζάχαρη)
Ο κ. Μανώλης είπε ότι αν η κυβέρνηση ξεχάσει ότι είναι… «αδερφή» και προσπαθήσει να… γ@μήσει τη μάνα κανενός (ή… οτιδήποτε άλλο), ναι μεν δεν θα καταψηφίσει το ασφαλιστικό αλλά θα παραιτηθεί και θα πάει σπίτι του.
Από την άλλη μεριά, ο Τράγκας τον αποκάλεσε ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ! Ωραία ξεκατινιάσματα εντός της αδερφότητος της Νουδίας!
Το ερώτημα είναι: θα έχει δίκιο ο Τράγκας ή θα τσαμπουκαλευτεί ο Μανώλης?
Αναμένουμε με αγωνία το σκορ…
Σχολιανά (του στριπτιζάδικου, για χορεύτριες)
Οι δικαστές, λέει, καλούνται να αποφασίσουν για το αν οι απεργίες των εργαζομένων για μισθούς, συντάξεις κλπ, είναι νόμιμες.
Προτείνω στους δικαστάδες, αντί να «βαφτίσουν» τις απεργίες «παράνομες», να κάνουν το εξής: ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ 100% ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΝΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ!!!
Γιατί, έξω από το χορό, πολλά «κουνήματα» κάνεις! Όταν είσαι μέσα στο χορό και ξεβράκωτος, το βλέπεις αλλιώς το πράγμα. Κι επειδή οι μισθωτοί ΔΕΝ μπορούν να επωφεληθούν από τα… φιλοδωρήματα του τύπου «κανονίζω μόνος μου το μισθό μου»…
…ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…
…κύριοι δικαστές! Γιατί και η στριπτιζού, όταν βλέπει το πρωί τον Πακιστανό στα φανάρια, του «κοτσάρει» ένα πεντάευρο απ’ το φιλοδώρημα της βραδιάς!!!
Τι διάολο… Να μη βοηθήσουμε κάποιον που δεν τα… «κατάφερε» τόσο καλά όσο εμείς???
Σχολιανά (του πατσά, για καθαροκοιλιές)
Η ΕΕ, λέει, θα πάει τις χώρες που διαπραγματεύονται με τις ΗΠΑ για visa waiver στο ευρωπαϊκό δικαστήριο!
Λυπάμαι που στο λέω ΕΕ αλλά, εν προκειμένω…
…ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!
Και στο λέει αυτό κάποιος που ΔΕΝ χρειάζεται visa για να πάει στις ΗΠΑ! Γιατί, είναι εύκολο οι… μονοφαγάδες της Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας κλπ να λένε στην Ελλάδα και στην Τσεχία: «μη δίνετε παραπάνω “κοκό” στους αμερικάνους για να σας δεχτούν άνευ visa κι αφήστε να το κανονίσει η ΕΕ για όλα τα μέλη της», αλλά ξεχνούν ότι αυτοί κάνουν τσάρκες ΑΝΕΥ visa για καμιά… 20αριά-και-βάλε χρόνια τώρα, ενώ μερικές χώρες ακόμη προσπαθούν να εξασφαλίσουν το… ισότιμο δικαίωμα στους δικούς τους «ευρωπαίους» (όταν μας βολεύει να τους αποκαλούμε έτσι)…
Λοιπόν…
…Η ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ WAIVERS ΤΩΡΑ (θα τους κλ@σετε τ’ α@#ίδια!!!)...
…ή «μόκο»!!! Hush!!! Zip it!!!
Κι από ‘δω παν’ κι άλλ’…
Λες και οι ΗΠΑ δεν έχουν τα στοιχεία μας «χαρτί και καλαμάρι» και περιμέναν από την… κυβέρνησή μας να τα δώσει! Αφελείς κι εσείς, αφελείς κι οι πολίτες σας που πιστεύουν ότι… εμείς είμαστε οι φίρμες, ενώ αυτοί είναι οι… ανώνυμοι άγνωστοι!!!
«Θα θέλανε» κι αυτοί, «θα θέλαμε» κι εμείς…
Go figure…

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...