Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2007

Τα μικρόβια του Διαδικτύου

Από την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007 στο ραδιόφωνο του Παρατηρητή, ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια από τους bloggers της Κομοτηνής, αυτή την φορά στα ερτζιανά των FM. Σκοπός της εκπομπής «τα μικρόβια του διαδικτύου» είναι να ενημερωθεί ο κόσμος και από το ραδιόφωνο για το τι γράφουν τα ιστολόγια της πόλης μας και όχι μόνο. Πάνω σε αυτά θα σχολιάζεται η τοπική, κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική επικαιρότητα με πολύ καλή μουσική.
Η πρώτη εκπομπή κύλησε ομαλά και χωρίς κανένα ευτράπελο. Καλεσμένος της πρώτης μας εκπομπής ήταν ο Γιώργος Μανανάς, δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής και μιλήσαμε για τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ. Στις επόμενες εκπομπές θα φιλοξενηθούν όλοι οι bloggers φίλοι είτε live στο studio, είτε τηλεφωνικά, για όσους από αυτούς είναι δύσκολο να παραβρεθούν μαζί μας.
Την επόμενη Τρίτη 6 Νοεμβρίου θα υπάρχει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β περιφέρεια της Αθήνας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ 94 FM
ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΕΖΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ – ΝΙΚΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ

Ακούστε την πρώτη μας εκπομπή, ενώ μπορείτε να μας ακούτε live κάθε Τρίτη από εδώ!!!

2 Τα σχόλια σας εδώ!:

giorgos papalexandrou είπε...

Μιχάλη & Νίκο καλοτάξιδοι!

kostas chouvardas είπε...

Την άκουσα απο το internet μια και ειμαι Αθηνα...
Μ'αρεσε η πρώτη σας εκπομπή... θα προσπαθήσω... να είμαι μαζί σας στην δεύτερη μεταφέροντας παραλειπόμενα και σχόλια από την εθνική συνδιάσκεψη.

Διαβάστε στο ιστολόγιο...