Παρασκευή, Νοεμβρίου 02, 2007

ΤΡΥΠΕΣ!

Όλη μέρα χθές βλέπαμε και ακούγαμε… Σπηλιωτόπουλο. Τον περιμέναμε δε, ως νέο άνθρωπο, να είναι ξένος προς τις διάφορες… ραμολίδικες, ξεμωραμένες αντιλήψεις. Αλλά, κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του, ακουγόταν σα να έχει γράψει το σενάριο για το… sequel της ταινίας που μέχρι τώρα βλέπαμε!
Κατ’ αρχήν, είπε το εξής… ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ: «έχουμε χρέος να στηρίξουμε την ισότιμη, αμφίδρομη, επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ κυβέρνησης, κόμματος και κοινωνίας. Το κόμμα οφείλει να αφουγκράζεται την κοινωνία, να κωδικοποιεί τις απόψεις και τα αιτήματα και να τα μεταφέρει προς την κυβέρνηση κι η κυβέρνηση αφού αφουγκράζεται τα αιτήματα μέσω του κόμματος αναλόγως θα προσαρμόζεται και θα λειτουργεί. Σας το λέω εγώ αυτό υπό την έννοια ότι από την πρώτη στιγμή, από τα 14 μου, που μπήκα στο κόμμα, έως και σήμερα δεν έπαψα ποτέ να έχω καθημερινή ενασχόληση με τα κομματικά δρώμενα. Και πιστεύω ότι μόνο όσοι έχουν περάσει από τα κόμματα, μόνο όσοι προέρχονται από κάπου, μόνο είναι αυτοί οι οποίοι έχουν συγκεκριμένη κομματική και πολιτική διαδρομή, είναι αυτοί που μπορούν και να αφουγκραστούν καλύτερα την κοινωνία και αν εκφράσουν καλύτερα την κοινωνία και να έχουν την ευαισθησία να πιέζουν προς τη σωστή κατεύθυνση».
Σαφώς πρόκειται περί mumbo-jumbo, αφού όλοι ξέρουν ότι το ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ισχύει στην πραγματικότητα. Οπότε, ακόμα και η δικαιολογία ότι μιλούσε στα κομματικά στελέχη και ήθελε να τους κάνει να νοιώσουν «in», δε φαίνεται να είναι αρκετή ώστε να του επιτρέπει να λέει ΚΟΤΣΑΝΕΣ, γιατί τις ακούμε εμείς και… ΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ PIAZZAAAAA!!! Αφού είναι σα να μας λέει ότι ο φανατικός οπαδός μιας ομάδας αφουγκράζεται καλύτερα (που σημαίνει «πιο έγκυρα και αντικειμενικά») τα μηνύματα και τις ανάγκες. ΕΛΕΟΣ!!! Τη βλακεία μπορούμε να την αντέξουμε, αλλά μόνον μέχρις συγκεκριμένου σημείου! Από το οποίο και μετά, παύουμε να τη διασκεδάζουμε κι αρχίζει να μας ενοχλεί το μυαλό με την παρουσία της…
Aλλά το πιο αστείο ήταν που βγήκε και παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος των golfers και ο πρόεδρός τους βάζουν τις φωτιές και σκοτώνουν κόσμο. Είπε, δηλαδή, ότι στη Χαλκιδική, αντί τα καμένα να γίνουν δέντρα θα γίνουν… τρύπες! Golf-ότρυπες! Κι επειδή κι ο ΠΛΕΟΝ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΣ πολίτης αυτής της «χώρας» ξέρει ότι κάτι που συμβαίνει δις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, παρά μόνον αν ο παρατηρητής είναι ΗΛΙΘΙΟΣ, ξέρουμε πλέον, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ (!!!), ποιος έδωσε τις οδηγίες για τις πυρκαγιές της Χαλκιδικής και της Ηλείας! Και δε χρειάζονται περαιτέρω στοιχεία, πέραν της κοινής λογικής, που… άντε ψάξε να τη βρεις!!!
Είπε, λοιπόν, ο Σπηλιωτόπουλος ότι θα κάνει golf course στη Χαλκιδική. Πράγμα που σίγουρα δεν ήταν… δική του ιδέα, εκτός κι αν ανήκει κι αυτός στο… σύλλογο της τρύπας! Διερωτώμαι όμως για το τι θα πουν οι Χαλκιδικιώτες. Και δεν εννοώ οι «γαλάζιοι» δήμαρχοι! Αυτοί μαριονέττες είναι. Αν τους πει το κόμμα «σκύψε να σ’ ανοίξω τρύπα» θα σκύψουν να τους ανοίξει τρύπα! Εννοώ τους κατοίκους της Χαλκιδικής. Πόρτα προς πόρτα, σπίτι προς σπίτι. Και αναμένω ότι, όταν έρθει ξανά το ΠΑΣΟΚ εν τη βασιλεία του, ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΣΥΝΟΠΙΤΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΟΛΑ ΤΑ GOLF COURSES, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ οι οποίες θα χαρακτηριστούν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, λόγω της ανακήρυξης των εκτάσεων αυτών ως αναδασωτέες. Και πιστεύω ο Μουστάκιας να το κάνει αυτό. Γιατί αυτοί που θα τον ψηφίσουν, ΑΥΤΟ θα περιμένουν (μεταξύ άλλων, στα οποία έχουμε προαναφερθεί και θα ξαναναφερθούμε…)!
Ερωτώ δε το εξής: γιατί, ενώ αυτός που διέταξε το «χτύπημα» στο νυχτόκοσμο της Αθήνας (που θα εκτελούσε λιμενικός) και ο αστυνομικός που μεσολάβησε θα συλληφθούν και θα πάνε στη «στενή», ενώ αυτοί που διέταξαν τα «χτυπήματα» στην Ηλεία και οι εταιρίες που μεσολάβησαν, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, αλλά θα βγάλουν και λεφτά? Για να μην πούμε ότι ΟΥΤΕ εμπρηστές θα «βρουν» στις περιπτώσεις αυτές, αφού δε μπορούν να… καρφώσουν τους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ τους και να μην περιμένουν μία από τα ίδια κι απ’ αυτούς!!!
Στις ΗΠΑ, τις κρατικές «δικαιοσύνες» τέτοιου τύπου τις χαρακτηρίζουμε ως «WHORES», δηλαδή «Π@#ΤΑΝΕΣ»!!! Σας το διαβιβάζω λοιπόν, για να ξέρετε τι έχετε! Και σας ρωτάω τι κάνετε για να το αλλάξετε, τώρα που πλέον ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟΣ!
Πείτε μου εσείς!!!
Στις ΗΠΑ, όοοοολα αυτά αλλάξανε με αιματηρές συγκρούσεις, εμφυλίους, παραμιλιταριστικές οργανώσεις και την… αγανακτισμένη ιδιωτική «πρωτοβουλία» τύπου «Έτσι-είσαι?-Κι-εγώ,-λοιπόν,-θα-σ’-αφήσω-εκεί-που-σε…-βρήκα!» (αν καταλαβαίνετε λίγο – ή πολύ! – για τι μιλώ…).
Εδώ, πως θα τα διορθώσουμε? Με το φραπεδάκι μας και τον αιώνιο… φόβο, μην τυχόν κι ανοίξει η μύτη μας? Καμία απορία, λοιπόν, πως κατάφεραν και μας έκατσαν στο σβέρκο… 400 ΧΡΟΝΙΑ (!!!) -παγκόσμιο ρεκόρ?- οι γείτονες!!! Να δούμε ποιος μάγκας… καφετζής θα ξαναγράψει το σενάριο του 1821 εναντίον των… ΕΓΧΩΡΙΩΝ που μας κάθονται στο σβέρκο! Ποιος μάγκας θα μας οργανώσει, ως άλλος… Κολοκοτρώνης, αλλά καλύτερα – με Μ-16 αυτήν τη φορά?
ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ??? ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!!!

2 Τα σχόλια σας εδώ!:

Ανώνυμος είπε...

Είπες: "Και αναμένω ότι, όταν έρθει ξανά το ΠΑΣΟΚ εν τη βασιλεία του, ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΣΥΝΟΠΙΤΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΟΛΑ ΤΑ GOLF COURSES, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ οι οποίες θα χαρακτηριστούν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, λόγω της ανακήρυξης των εκτάσεων αυτών ως αναδασωτέες".

Αλήθεια: Πότε το ΠΑΣΟΚ "ξήλωσε" ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ από όσα έκανε η Νέα Δημοκρατία; Το ερώτημα ισχύει και αντίστροφα, εννοείται.

Uli Chris είπε...

Bεβαίως "ξήλωσε" η ΝΔ. Πολλά! Και προπαντός την εικόνα της χώρας μας έξω (που, λόγω και... LA-νής "εντοπιότητος" τη γνωρίζω καλά).

Χώρια τις γνωστές δίκες του παρελθόντος. Αλλά ΔΕ θα συγχωρέσουμε στο ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά, αν δε στείλει κατά Κορυδαλλό-μεριά τους υπαίτιους των υποκλοπών, των ομολόγων και των πυρκαγιών, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και μη...

Διαβάστε στο ιστολόγιο...