Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2007

Απεργοσπαστικά Μικρόβια

Σήμερα, οι συνδικαλιστικοί φορείς και μέλη ή όχι των Ενώσεων Συντακτών, αλλά και όλοι γενικά οι εργαζόμενοι στον Τύπο και τα ΜΜΕ, διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, που στρέφονται εναντίον των Ταμείων του Τύπου. Οπότε ούτε εφημερίδες, ούτε τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνο…Τα μικρόβια όμως πιστά στο ραντεβού τους (αφού δεν έχουν σχέση με την δημοσιογραφία) έκαναν ακόμα μία εκπομπή και διαβάσανε διάφορα post των Ελλήνων bloggers. Μην ξεχνάτε κάθε Τρίτη στις 10 το πρωί από το ραδιόφωνο του «Παρατηρητή της Θράκης».
Σήμερα διαβάσαμε:
[ Για το «Στέκι των Πολιτών» ]
[ Στον δρόμο προς το συνέδριο – Παναγιώτης Βρυώνης ]
[ Χριστουγεννιάτικη Αλυσίδα Αγάπης – Οικολόγιο ]
[ Η Γενιά των 700€ ]
[ Οι πλημμύρες [1], [2] στη Ροδόπη με την ματιά του Ξάνθου Κώστογλου ]
[ Γιάννης Παπαϊωάννου partII ]
[ Blue Event ]


1 Τα σχόλια σας εδώ!:

papaioannou είπε...

Φιλοι

Το blue προχωρά καλά έκαναν και εκπομπή ραδιοφωνική στην Κομοτηνή για εμάς..
Σας Έχω στείλει πρόσκληση για να συμμετέχετε ως συγγραφείς στο blog . Ενώ τα κοντά στα χίλια τόσα κλικς δείχνουν την δυναμική του.

Η συμμετοχή στο μπουκοταζ του INKA εκτιμω ότι δεν ενόχλησε κανέναν αλλά ήταν λάθος και πάνω στον αυθορμητισμό μου. Έπρεπε να σας ρωτήσω πρώτα!


Θα έχετε παρατηρήσει ότι στο blog δεν μπαίνουν μόνο Βενιζελικοί ή μόνο Παπανδρεικοί. Παρόλα αυτά από την πλευρά του ΓΑΠ δεν υπάρχει και πολύ ανταπόκριση γιατί είμαι σταμπαρισμένος….Υπάρχουν όμως και τα άλλα κόμματα!
Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν κατακτήσει την ψυχική ενότητα και δεν θέλουν να δουλεύουμε μαζί;
Όπως έχετε αντιληφθεί Έχω αφήσει το blue event απέξω από αυτά .. Στείλτε όμως κειμενάκια να γίνει τζερτζελες και να μην φαίνομαι μόνο εγώ…
Νομίζω ότι αν γίνει αυτό θα μας κάνει καλό…

Το μυνημα αυτό το στέλνω ανοιχτά σε όλους με σκοπό να ανάψω λίγο την κουβέντα αλλα και γιατι δεν ξερω με ποιο τροπο θα μπορουσα να το στελω με τα e-mail κρυφα.

Θέλω τα σχόλια σας…blue event Σκεπτικοί για την Ευρώπη.

Διαβάστε στο ιστολόγιο...