Τρίτη, Νοεμβρίου 06, 2007

Τα «Μικρόβια του Διαδικτύου» φιλοξένησαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Σήμερα τα «μικρόβια» είχαν την τιμή να φιλοξενούν (τηλεφωνικά) στην εκπομπή τους τον βουλευτή της Β’ Αθήνας του ΠαΣοΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αν και τον διακόψαμε από μια σύσκεψη είχε την καλοσύνη, να μας απαντήσει σε τρία ερωτήματα μας, ανανεώνοντας το ραδιοφωνικό ραντεβού για μια άλλη φορά…με περισσότερο χρόνο για κουβέντα!
Τα ερωτήματα μας ήτανε απλά και ουσιαστικά. Τον ρωτήσαμε τι έφταιξε αυτό το καλοκαίρι και ήτανε τόσο «θερμό», αντίθετα με τα καλοκαίρια της δικιάς του θητείας στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης. Στην συνέχεια ο Μιχάλης του ζήτησε να κάνει ένα σχόλιο σε ότι αφορά την σοσιαλιστική προοπτική του ΠαΣοΚ από την 11η Νοεμβρίου και μετά. Τελειώνοντας μας μίλησε για την απόφαση του να πολιτευθεί στην δύσκολη και μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας, αυτή της Β’ Αθηνών, αφήνοντας μετά από τέσσερις επιτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις την γενέτειρα του την Ημαθία.
Στο δεύτερο μισό της εκπομπής παρουσιάστηκαν
post από τα blogs του Γιώργου Παπαλεξάνδρου, του Γιώργου Παπουτσή, της Παρέμβασης, της Κομοτηνής, του Γιώργου Κρόγια, του Παναγιώτη Βρυώνη και άλλων.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην πολύ καλή δουλειά του Κώστα Χουβαρδά, από την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ.
Μην ξεχνάτε κάθε Τρίτη στις 10 το πρωί από το Ραδιόφωνο του Παρατηρητή μπορείτε να μας ακούτε ζωντανά. Για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, γνώμες και ότι άλλο θέλετε αφήστε σχόλιο. Ακούστε την εκπομπή…

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...