Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2007

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εδήλωνε καρδιοχειρούργος, και είχα μάλιστα πλαστογραφήσει συστατική επιστολή με υπογραφή του Magdi Habib Yacoub, M.D., για να τον πιστέψουν. Αφού όμως… σκότωσε περισσότερους από όσους «έσωσε» στο εγχειρητικό τραπέζι, το νοσοκομείο άρχισε να «την ψάχνει», για να διαπιστώσει τελικώς ότι όσο πήγε η… Νατάσα ιατρική, άλλο τόσο πήγε κι αυτός! Όσο για τον Yacoub, ούτε καν… ασθενή τον είχε!
Τώρα οι «παθόντες», που έχασαν τους δικούς τους, θα ξεσκιστούν στις μηνύσεις. Αλλά επειδή η ελληνική «δικαιοσύνη» την τελευταία τετραετία είναι… ΟΞΥΜΩΡΗ, θα τους συνιστούσα να… μεταβούν στην ευρωπαϊκή, με συνοπτικότατες διαδικασίες (χωρίς να περάσουν από την… αφετηρία και να πάρουν τα $200). Δε χρειάζεται πλέον να περιμένουν καν την ελληνική! Ας κάνουν δύο μηνύσεις: τη μία έναντι της ελληνικής «δικαιοσύνης», για προβλεπόμενη καθυστέρηση που ισοδυναμεί ουσιαστικά με αρνησιδικία (εκτός αν το δικαστήριο τους πει ότι εντός έτους θα εξεταστούν – και θα ολοκληρωθούν!) οι υποθέσεις τους και μία για τον… Μεμετάκο, ο οποίος εδήλωνε… «Μαγκντής»!
Αλλά αυτό μας πείραξε τώρα? Εδώ ο Αλογοσκούφης έχει δηλώσει - λέει -… «οικονομολόγος», ο Παυλόπουλος… «νομικός», η Νατάσα «γιατρός», κλπ, κλπ!!! Στο Μεμετάκη θα κολήσουμε?
Εγώ λοιπόν δηλώνω… «Carpenter», δηλαδή –σα να λέμε– «Τromaramas»…
… και ομιλώ δια πολύ μεγάλη… τρομάρα μας!!!

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...