Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2007

Κινητοποίηση Υποστήριξης

G. A. P. Travel

Εκδρομή Υποστήριξης διοργανώνεται από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Η εκδρομή θα υλοποιηθεί από τις κατά τόπους Νομαρχιακές επιτροπές του κινήματος και την ευθύνη πραγματοποίησής τους θα έχει ο γραμματέας της κάθε Νομαρχιακής.

Πιο συγκεκριμένα :
Για τους Νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου έχει ορισθεί ως τόπος προορισμού η Τουρκία και ειδικότερα η Κωνσταντινούπολη.
Αντίστοιχα για τους Νομούς Δράμας, Καβάλας και Σερρών η γειτονική Βουλγαρία.
Για όλοι την Ελλάδα έχουν καθοριστεί προορισμοί, οι οποίοι θα ανακοινωθούν κατά τόπους.

Η εκδρομή περιλαμβάνει :

· Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
· Πρόγευμα καθημερινά
· Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική
· Ταξιδιωτική τσάντα
· Συνοδός στον τόπο προορισμού
· Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
· Τομέας Ταξιδιωτικής Υποστήριξης
· Πλήρης γραμματειακός μηχανισμός, που υποστηρίζεται από στελέχη ειδικευμένα στη γραμματειακή κάλυψη μεγάλων διοργανώσεων κάθε μορφής.
· Τομέας Δημοσίων Σχέσεων και Προβολής
· Εξασφάλιση των τελειότερων οπτικοακουστικών μέσων
· Δωροεπιταγή 600 € για τις γυναίκες που θα συμμετέχουν, για αγορές, ψώνια, δώρα κ.ο.κ.
· Κάρτα ελευθέρας στους κυρίους της αποστολής για οποιοδήποτε καλόφημο ή κακόφημο bar, οριεντάλ, μασάζ, στρίπ-τήζ κ.α.

Δεν Περιλαμβάνονται :
· Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους

Οι συμμετέχοντες στo οργανωμένo αυτό ταξίδι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την έγκαιρη εξασφάλιση και διαφύλαξη των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατηρίων κ.α.) καθώς και για την γνησιότητα των δηλώσεων τους στις ελληνικές ή ξένες νομισματικές και τελωνειακές αρχές. Επίσης αν έχετε κάποιο πρόβλημα ή παράπονο κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα πρέπει να απευθυνθείτε στον τοπικό Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο οποίος και θα συνοδεύσει την αποστολή. Το ΠΑΣΟΚ έχει συνάψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής επαγγελματικής ευθύνης που καλύπτει τυχόν αξιώσεις πελατών οι οποίες προέρχονται από τη μη εκτέλεση ή την πλημμελή εκτέλεση της εκδρομής καθώς επίσης καλύπτει σε περίπτωση πτώχευσης και την υποχρέωση επιστροφής των καταβληθέντων καθώς και τον επαναπατρισμό των εκδρομέων. Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι στην εκδρομή υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής επιπλέον ταξιδιωτικής ασφάλισης ζωής και προσωπικών ατυχημάτων.

Το πλήρης πρόγραμμα :

1η Ημέρα: Παρασκευή 09/11/2007

Συγκέντρωση στη Νομαρχία Ροδόπης στις 07:00 το πρωί. Αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη οδικώς. Φτάνοντας το απόγευμα θα καταλήξουμε στην παλιά πόλη, όπου περπατώντας στα σοκάκια της θα δούμε τα γραφικά γοτθικού ρυθμού τμήματα της, ενώ σίγουρα την προσοχή μας θα τραβήξουν τα ακόμη πιο γραφικά σιντριβάνια που στολίζουν τα σταυροδρόμια και τις πλατείες της. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Σάββατο 10/11/2007

Οι ομορφιές και οι εικόνες αυτής της χώρας δεν έχουν τέλος, καταπράσινα τοπία, δάση από έλατα, σαλέ, λίμνες, περιοχές κοσμοπολίτικες ή γραφικές. Η σημερινή μας διαδρομή θα μας φέρει στις πιο γραφικές τοποθεσίες της Πόλης. Ελεύθερη ώρα για ψώνια. Επισκέψεις σε Μουσεία και τόπους λατρείας. Περιηγήσεις σε τοπικά χαμάμ, κλάμπ και νυχτερινή ζωή. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Κυριακή 11/11/2007

Η πρωινή μας εκδρομή θα μας φέρει σε ονειρεμένα τοπία. Θα περιηγηθούμε και θα θαυμάσουμε το συναρπαστικό περίγυρο της Πόλης, επίσης μπορούμε να γευματίσουμε στο εστιατόριο ή να αγοράσουμε σουβενίρ από τα καταστήματα στα κάστρα. Αργότερα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για την επιστροφή.
Πιθανή ώρα άφιξης στην Κομοτηνή, 23:00 το βραδάκι.

Όροι Συμμετοχής.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε μέλος ή φίλος του ΠΑΣΟΚ, αποδεδειγμένα.
Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι το επιθυμούν ανεξάρτητα τίτλων ή θέσεων που κατέχουν στο κόμμα. Υποψήφιοι Πρόεδροι, Νομάρχες, Υποψήφιοι Δήμαρχοι, πρώην Βουλευτίνες, νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.α.
Η κατοχή και η επίδειξη της ταυτότητας του κόμματος θεωρείται απαραίτητη.
Η προθεσμία εγγραφής στην εκδρομή καθορίζεται το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007.

Εξαιρέσεις.

Αποκλείονται από την εκδρομή όσοι αποδεδειγμένα κατά τεκμήριο θα ψηφίσουν στις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου 2007 τον Γιώργο Παπανδρέου για Πρόεδρο του κινήματος.
Δεν δύναται να συμμετέχουν μέχρι 6ης γενεάς όσοι εθελοντικά θα βοηθήσουν για την επανεκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Σε περίπτωση που κάποιο μέλος της αποστολής προβάλλει την διάθεση να ψηφίσει τελικά τον Γιώργο Παπανδρέου για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατά την διάρκεια της, θα υπάρχει υπερηχητικό σκάφος που θα τον μεταφέρει άμεσα στην δημοτική οργάνωση που ψηφίζει. Ο συνοδός του θα φέρει πίσω μαζί του και τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια, για να πιστοποιήσει την επιλογή του στο πρόσωπο του Γιώργου.

Αιτήσεις Συμμετοχής στα κεντρικά γραφεία της οδού Βουκουρεστίου του Ευάγγελου Βενιζέλου. Επίσης στα παραρτήματα, που προαναφέρθηκαν με τους επιτελείς τους.
Για την καλύτερη ενημέρωσή σας και την αμεσότερη συμμετοχή σας, αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τέλος πληροφορίες θα δίνονται για τον Νομό Ροδόπης - και όχι μόνο – στον ταχυδρομικό κώδικα του Νομού μας, με την μορφή E-mail : TK69100@gmail.com


3 Τα σχόλια σας εδώ!:

papaioannou είπε...

φοβερος

αληθεια λες: Τάδε έφη .... ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Για ποια εφη μιλας;;; (αστειευομαι προαφανως)

Αλλα παει ο ενας αναγνωστης σου
Μαλον δεν καταλαβαινει απο χιουμορ οποτε ασημαντη απωλεια και αρα... δεν βαριεσαι

Οι μισοι στο ΠΑΣΟΚ ειναι βενιζελικοι και οι αλλοι μισοι αντιβενιζελικοι.

papaioannou είπε...

Ο κυριος Παπανδρεου δηλώνει: Όσα δεν φτάνει η Αλεπού…

e-Ποντικός είπε...

@papaioannou μας ζάλισες με τις σαχλαμάρες σου.

Οσο για το post εεε περιέχει προβοκατόρικο χιουμορ...

Διαβάστε στο ιστολόγιο...