Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2007

H ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Όταν έχεις να κάνεις με μια τόσο αυταρχική κυβέρνηση, είναι έυκολο να παρασύρεσαι σε κορώνες και φάλτσα τύπου «Ζήτω το αριστερίζων ΠΑΣΟΚ». Αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν άντλησε ΠΟΤΕ από κει τη δύναμή του. Την άντλησε από την ΚΕΝΤΡΩΑ πολιτική του και την εδραίωσή του στις συνειδήσεις των πολιτών-ψηφοφόρων ως ΚΕΝΤΡΩΟ κόμμα. Και ως ΚΕΝΤΡΩΟ κόμμα «σκλάβωσε» τις καρδιές των περισσοτέρων Ελλήνων ψηφοφόρων, αφού εξέφρασε όχι μόνον τους μετριοπαθείς, αλλά και αρκετούς «αριστερίζοντες» και «δεξιάζοντες».

Το ΠΑΣΟΚ έπεσε στη «λούμπα» της αγανάκτησης ενάντια σε μια αυταρχική κυβέρνηση και προσπάθησε να «αριστεριστεί». Αλλά ο χαρακτήρας του είναι ΚΕΝΤΡΩΟΣ! Ευτυχώς!!! Ο αριστερός δε χώρος, είναι διασπασμένος σε σημείο που δε μπορεί να αποτελέσει ισχυρή αντιπολίτευση. Ενώ θα μπορούσε, αν δεν ήταν σκορποχώρι. Η «σαγήνη» του ΔΕΝ προέρχεται από τη δύναμη ή τη συνοχή του, δηλαδή εσωτερικούς παράγοντες ισχύος. Προέρχεται από την ακτινοβολία και τους «αντικατοπτρισμούς» μιας φασίζουσας κυβέρνησης. Δηλαδή, από αντιδράσεις που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες.

Όταν το ΠΑΣΟΚ απευθυνθεί στους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ψηφοφόρους ξανά, δηλαδή τους ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, τότε θα ξαναποκτήσει την αίγλη του. Προς στιγμής, στο χώρο αυτόν προσπαθεί να απευθυνθεί η ΝΔ. Και, χωρίς να σχετίζεται μ’ αυτόν κατ’ ουσίαν, καταφέρνει να κάνει πολλούς να την πιστέψουν! Άσχετα από το αν, με τα σκάνδαλα της τελευταίας τριετίας, αυτοί που την πιστεύουν χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης…

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ! Όχι πριν, και ασχέτως της κεντρικής διοίκησης του Κινήματος. Και ασχέτως και του κρετινισμού που διατρέχει – και κατατρέχει – τη σημερινή κυβέρνηση!

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...