Δευτέρα, Ιουνίου 09, 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ

Προς πάσα κατεύθυνση
Την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά της ιατρού Παθολόγου Καλαϊτσίδου Ελβίντας, η οποία, έχοντας εμφανώς μπερδέψει το ιδιωτικό της ιατρείο με αυτό που το Ι.Κ.Α. Κομοτηνής της παραχώρησε για την εκτέλεση της εργασίας της, νομίζει ότι μπορεί ανενόχλητα να αυθαιρετεί, εξετάζοντας όποιον και όποιαν θέλει, όταν αυτή θέλει, συμπεριφερόμενη απρεπώς στους πολίτες και χειροδικώντας μάλιστα εναντίον τους !
Δυστυχώς η εν λόγω κυρία με την ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά της, την 29η Μαΐου 2008, έδειξε να ασεβεί όχι μόνο προς τους πολίτες που είχαν ανάγκη των υπηρεσιών της, αλλά και σε βάρος του ίδιου του όρκου του Ιπποκράτη, που της επιβάλλει να εκτελεί τα καθήκοντά της αδιακρίτως.
Επισημαίνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι επαγγελματοβιοτέχνες, συνταξιούχοι ή μη, καθώς και οι οικογένειες τους δεν πρόκειται να καταστούν όμηροι στα χέρια κανενός υπαλλήλου που δεν αντιλαμβάνεται ότι η εξυπηρέτηση του πολίτη είναι υποχρέωσή του.
Εφόσον η κ. Καλαϊτσίδου θεωρεί << δικαίωμά της >> να εξετάζει όποιον θέλει, ας το ασκεί μόνο στο ιδιωτικό της ιατρείο. Στο Ι.Κ.Α. αμείβεται από τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη για άλλου είδους εργασία.

Για το Ε.Β.Ε.Ρ.
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος
Λιούρτας

Για την Ο.Ε.Β.Ε.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αργύρης
Αργυρόπουλος0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...