Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2007

Οι Paparazzi της PIAZZA del POPOLO βγήκαν στους δρόμους

Στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Αυγούστου, ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ιλχάν Αχμέτ, συνοδευόμενος από τον «άνθρωπο με τα χίλια πρόσωπα» Απτουλχαλήλ Ντεντέ επισκέφθηκαν και ήπιαν το ποτό τους σε καφετέρια της κεντρικής πλατείας της πόλης μας. Η πολιτική συζήτηση ήταν αυτή που κυριάρχησε μεταξύ τους και ο αξιαγάπητος Ντεντέ δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής του βουλευτή…όπως άλλωστε δηλώνει για όλους τους ομόθρησκούς του υποψήφιους!!!
Τα προεκλογικά ρουσφέτια δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν ο «υποστηρικτής» γνώρισε στον βουλευτή μια νεαρή μουσουλμάνα, προσφάτως διαζευγμένη, η οποία ψάχνει εργασία. Ο βουλευτής κέρασε τα ποτά της γυναικοπαρέας, αντάλλαξε τηλέφωνα και…ραβασάκια και φύγανε όλοι μαζί ευτυχισμένοι. Αξιοσημείωτο, όπως φανερώνει και η φωτογραφία, η «κοντινή επαφή με τους ψηφοφόρους».
Ο κύριος με το άσπρο πουκάμισο δίπλα στον βουλευτή είναι ο Απτουλχαλήλ Ντεντέ που και την ώρα που εξηγούσε ο βουλευτής το προγραμματικό πλαίσιο της ΝΔ στη νεαρά μουσουλμάνα, αυτός δεν έφυγε από κοντά του. Αυτό θα πει αφοσίωση!...


Η Piazza del Popolo ευχαριστεί όλους εσάς που συμβάλετε στην διαδικτυακή αντιπολίτευση με χιούμορ...που σκοτώνει. Ευχαριστούμε ειδικότερα τον Θοδωρή για τις φωτογραφίες που τράβηξε με πρωταγωνιστές τους ΚΑΖΑΝΟΒΕΣ της πολιτικής μας ζωής!

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...