Σάββατο, Αυγούστου 25, 2007

25/08/2007

Ο ανθρώπινος νούς δε μπορεί να συλλάβει το μέγεθος αυτής της οικολογικής καταστροφής. Αυτό το καλοκαίρι τα καταφέρανε...την κάψανε όλη την Ελλάδα! Πόσες ψυχές ανθρώπινες αβοήθητες στο έλεος της φωτιάς, πόσος πόνος, πόση οδύνη! Πόσο οξυγόνο χαμένο, πόσα μικρά ζωάκια τρομαγμένα, αβοήθητα, καμένα....και πόσο πόνο ακόμη θα φέρει ο φετεινός χειμώνας, και πόσοι άνθρωποι θα ξεσπιτωθούν απο τις επερχόμενες πλημμύρες αφού δεν έχει μείνει τίποτα να συγκρατήσει τα νερά!

Να γίνουν όλα οικόπεδα να τελειώνουμε! Τα καίνε όλα για να κάνουνε βίλες και ξενοδοχεία! Μα τί ξενοδοχείο θα είναι αυτό στη μέση μιάς καμένης γής?

Κατηγορώ αυτήν την κυβέρνηση για ανικανότητα να αντιμετωπίσει κρίσεις
Κατηγορώ αυτήν την κυβέρνηση γιατί ξέρει και ανέχεται,
γιατί γνωρίζει και δεν αντιδρά...την κατηγορώ για εγκληματική αμέλεια
εγκλήματα κατά της φύσης, των ζωντανών οργανισμών, των ανθρώπων
.....Πως τολμούν να μας κοιτούν στα μάτια και να ζητούν την ψήφο μας?
....Πως τολμούν να τρέχουν στους ματωμένους τόπους να κάνουν βαρύγδουπες δακρύβρεχτες δηλώσεις
Αυτοί οι συνένοχοι!....Ντροπή! Υπάρχει και Θεός, δεν τον φοβούνται?

2 Τα σχόλια σας εδώ!:

Φουγκίτσα είπε...

Δεν είναι οικοπεδοφάγοι αυτοί. Δεν είναι Έλληνες. Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί είναι. Κι εμείς βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με αόρατο εχθρό...

Uli Chris είπε...

Ναι. Οι... Τούρκοι και οι Αλβανοί είχαν μια... καούρα για την Πελοπόννησο!

Μπορεί τις φωτιές να τις βάζουν λαθρομετανάστες που πήραν μερικά λεφτά για το ανδραγάθημα γιατί δεν έχουν στον... Αττικό ήλιο μοίρα, αλλά οι εμπρηστές είναι αυτοί που ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ σ' αυτούς που τους πλήρωσαν!

Και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί? Το ΄χω πει πολλές φορές. Ας πρόσεχες. Αλλά θα το ξαναπώ, εδώ και σήμερα, όταν βγω για λυντσάρισμα...

Διαβάστε στο ιστολόγιο...