Τρίτη, Αυγούστου 28, 2007

ΑΝΕΠΙΤΗΔΕΥΤΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ…

… που ήταν μοναχός (όχι Μοναχός) στα Μετέωρα επί τριακονταετίας:

(Θριαμβευτική μουσική υπόκρουση Hawaii five-0)

Κύριοι, βλάκες δεν είστε – ξέρετε ότι την απόμενη 1-1:30 ώρα θα σας τα πρήξω μπας και σας «καταφέρω» να με ψηφήσετε.

Γιατί πρέπει να με ψηφίσετε? Πρώτα, γιατί έχω πρόγραμμα μ’ αρ@#$ια! Δε βρίσκετε? Ελπίζω να το έχετε διαβάσει όλοι, γιατί αν δεν το διαβάσατε, τραβάτε στον κουρέα! Γράφει, λοιπόν, μέσα ότι θα θεσπίσω μεγαλύτερο κατώτατο μισθό 15% παραπάνω από τον υφιστάμενο. Γράφει επίσης ότι θα ανεβάσω το αφορολόγητο κατά €7 χιλ. Και θα μειώσω και τους συντελεστές! Χώρια που γράφει ότι θα διπλασιάσω, εντός 3ετίας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (το καθένα χωριστά!) στα νοσοκομεία, όπως θα διπλασιάσω πυροσβέστες και αστυνομικούς, τους οποίους θα στέλνω στην California για εκπαίδευση, ενώ θα μειώσω τους τροχονόμους και θα υποδεκαπλασιάσω όλα τα πρόστιμα!

Όλα αυτά θα χρηματοδοτηθούν από το 25% του ΑΕΠ που θα λάβω από το χαρτοπαίγνιο, τα τυχερά παιχνίδια, τους λογαριασμούς που θα δεσμεύσω από ξέπλυμα χρήματος και τις που#$νες, γιατί οι νταβάδες τους θα μπουν φυλακή (δίπλα σε σεξουαλικά διεστραμμένους και βάναυσους βιαστές παντός διπόδου). Και ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ!

Δεύτερον, γιατί θα «ψοφήσετε» έτσι τους άλλους! Τους αντιπάλους μας! Που προσπαθούν να σας πείσουν ότι δεν έχουν φράγκο, ενώ θέλανε να φάνε για λογαριασμό τους το 25% του βρώμικου χρήματος που ξετρύπωσαν! Ε, τότε, γιατί σας το ‘παν για να το ξέρετε, οι γιουρχάνηδες? Έτσι, για να δείτε τι βλάκες είναι, που καρφώνονται από μόνοι τους… Αυτούς που σας ταΐζουν κουτόχορτο, κι εσείς το χάφτετε σα χάνοι! Τέρμα πια! ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΝΕΝΟΣ! Θα ξεστραβωθείτε και θα ζήσετε ζωή χαρισάμενη. Θα τρώτε και θα πίνετε ολημερίς κι οληνυχτίς (εκτός από αυτούς που τελούν σε υπηρεσία – να μην τρελαθούμε κιόλας…).

Και μη φοβάστε μη δεχθούμε έξωθεν επίθεση: από τα ΡΕΣΤΑ που λέγαμε, θα προσλάβω μισθοφορικό στρατό. Θα πάρω το Ράμπο Ι, Ράμπο ΙΙ, Ράμπο ΙΙΙ και όλους όσους πολέμησαν στο πλευρό του και δε σκοτώθηκαν στην ταινία! Θα τους πηδήξω όλους τους εχθρούς, Έλληνες και Βάρβαρους! Θα στείλουμε όλους τους «τυχεράκηδες» Μακεδόνες να γα@#%&$νε τις μάνες των Σκοπιανών, οπότε ΔΕ θα μας νοιάζει αν αποκαλούνται πλέον Μακεδόνες, αφού ΘΑ ΕΙΝΑΙ Μακεδόνες!!! Κανονικοί Μεγαλέξανδροι! Και θα μιλάνε κι αρχαία ελληνικά. Δημοκρατικότατα και συνοπτικότατα ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ! ΜΑΖΙ!!!

Εμπρός, λοιπόν! Ψηφίστε με για να δείτε μοίρα ΚΑΙ στον ήλιο ΚΑΙ στο φεγγάρι! Κι αν σας πει κανείς ότι αυτά που λέω δε στέκουν, ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ να δούμε ποιος στέκει και ποιος φεύγει οριζόντιος! Αμ πως…

Αν δε με ψηφίσατε, μη μου κλαίγεστε μετά σαν τις Κατίνες! Γιατί είμαι άσσος στο ξεκατίνιασμα κι αυτό το ξέρουν και τα μπουκλούκια!!!

ΕΜΠΡΟΣ! ΜΑΖΙ! ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!

YEEEEEEHAAAAAWWWW!!!!!!!!

(Θριαμβευτική μουσική υπόκρουση Rule Britania με μπουζούκι)

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...