Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2009

Τα βλέπουν στις ταινίες!

Μη νομίζετε ότι οι συγγενείς του Καραβέλα θα μείνουν φυλακή. Χρειάζεται πολύ περισσότερο από την κουτοπονηριά μερικών γαλάζιων δικαστών (αλήθεια, λειτουργεί ακόμη η Νομική που τους έδωσε πτυχίο; Αν ναι, τώρα καταλαβαίνω γιατί, έξω από τη Γκρέσια, ένα πτυχίο της Γκρέσιας δεν αξίζει ούτε το χαρτί περιτυλίγματος!) για να τους κρατήσουν μέσα. Όοοοχι. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕΣΑ!
Θυμάστε αυτά που βλέπουμε στις ταινίες ψυχαγωγίας; Ε, οι γαλαζοβράκηδες τα πήραν στα σοβαρά! Για θυμηθείτε «Mission Impossible»: για να «φέρει μέσα» ο αρχηγός της μυστικής τον πράκτορα, που νομίζει ότι έγινε αιτία να διαρρεύσει η λίστα με τα ονόματα των πρακτόρων, κατασκευάζει μία ιστορία (με τη συνεργασία της δικαιοσύνης) ότι δήθεν οι αγρότες μεροκαματιάρηδες γονείς του από την Κεντρική Βλαχία των ΗΠΑ είναι μεγαλέμποροι ναρκωτικών. Εκείνος μάλιστα, είχε και λεφτά! Τους έβαλε λεφτά στο λογαριασμό τους, για να φαίνονται πλούσιοι. Η Νουδία δεν έχει και το γαλάζιο σώβρακό της δεν αξίζει «μία» στο παζάρι που θα τα βρει; Όταν λοιπόν ο πράκτορας επικοινωνεί με το αφεντικό που του «την έστησε», εκείνος του λέει ότι, αν παραδοθεί, είναι σίγουρος ότι «αυτές οι γελοίες κατηγορίες» εναντίον των γονιών του θα καταρρεύσουν και αυτοί θα αφεθούν ελεύθεροι και «λευκοί» πίσω στην κοινωνία.
Καταλάβατε τώρα; Όταν ο Καραμανλής είπε στο Ντορί ότι θα την κάνει ΥΠΕΞ, το Ντορί πανικοβλήθηκε, και πήρε όλες τις κατασκοπικές ταινίες (από James Bond 007 έως Πράκτωρ ΘΒ 000) σβάρνα!!! Και είχαν αποτέλεσμα! Κάαααατι έμαθε! Και τώρα, με τον Καραβέλα που της έκανε την υπόληψη καραμέλα … τσουπ! Θυμήθηκε την ταινία!!!
Είειειδες ρε το Hollywood; Μέχρι και τη Ντόρα θα ξελασπώσει! Κατά τ’ άλλα, μου το παίζουν «θολοκουρτουριαρηδες» (που λέει κι ο Χρόνος), ότι και καλά γουστάρουν τον Αγγελόπουλο και τα υψηλά νοήματα (που δίνει ο σκηνοθέτης χωρίς να τα ξέρει ο ίδιος ποια είναι). Τον κακό τους τον χρόνο! Τέεελος πάντων.
Έτσι πως πάνε αυτοί, όμως, δεν τέλειωσε το πράμα: να δείτε ότι θα ξεσηκώσουν κι άλλες ταινίες. Ήδη, έχουν ξεσηκώσει εκείνη που ο δεινός κολυμβητής που μπήκε στη λίμνη αρπαζόταν από τα μαλλιά του να σωθεί! Αλλά, κι εδώ ατύχησαν: στο Hollywood, βλέπετε, όλοι έχουν μαλλιά! Στη Νουδία, ΟΧΙ!!! Και καταλαβαίνεται που θα καταλήξουν αυτοί (αφού κι ο μαλλιάς ηθοποιός τα πήρε μαζί του στον πάτο.
Ε, ρε γλέντιααααα. Κυρίες και κύριοι, ούτε ο Σπαθάρης μπόρεσε ν’ αντέξει τα καραγκιοζιλίκια τους και είπε να αποδράσει. Αλλά αυτός την έκανε για τα καλά όχι σαν τον Καραβέλα. Και τώρα δίνει ιστορικές παραστάσεις με μεγάλη έμπνευση αφού, να φανταστείτε, μου τηλεγράφησε ο Άγιος Πέτρος και μου είπε ότι, στις πέντε πρώτες, έμαθε αυτά που γίνονται εδώ κάτω!
Κι εγώ του απαντώ: ΚΑΙ ΠΟΥ ‘ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...