Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2009

Τα βλέπουν στις ταινίες Νο2: Στο μπουρδέλο

Νομίζω ότι η κόρη του Καραβέλα κι εγώ επικοινωνούμε μέσω δορυφόρου, αφού η ίδια είπε στους δημοσιογράφους (τα εξής αυτονόητα):
«Εγώ δεν ήξερα ούτε τι δουλειά έκανε ο πατέρας. Ήξερα ότι δούλευε στη Siemens, αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς δουλειά κάνει, τώρα τελευταία έμαθα. Πώς είναι δυνατόν να γνωρίζω τι είναι αυτό που λένε για τα χρήματα;», είπε και πρόσθεσε με χιούμορ -που όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης Γιάννης Μαρκουλάκος, ο οποίος την άκουγε από δίπλα, «είναι κληρονομικό χάρισμα που της μεταβίβασε ο πατέρας της μαζί με τα χρήματα» - ότι «πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι έχουν πολλή φαντασία. Μέχρι πριν από δύο μέρες λέγαμε ότι αποκλείεται να γίνει τίποτα χειρότερο μετά τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής για τους κατηγορούμενους που ήταν παρόντες. Τώρα, όμως, ξεπέρασαν ακόμη κι αυτό, αφού εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης για τραπεζικούς λογαριασμούς όπου είμαστε συνδικαιούχοι με τον πατέρα μου. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΟ SHOW. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ HOLLYWOOD, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΝΑ ‘ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;»
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχα…
Το ‘πιασες το «Mission Impossible», ε Αλεξία; Χαρά στο κουράγιο σου!
Οι δε νομικοί αναλυτές λένε: «Υπάρχει, όμως, ένα θυμικό δίκαιο των ανακριτικών αρχών το οποίο ουδέποτε εφαρμόστηκε. Η στέρηση της προσωπικής ελευθερίας πρέπει να είναι η τελευταία επιλογή των δικαστικών και ανακριτικών αρχών. Είναι υπέρτερη του δικαιώματος της Δικαιοσύνης. Τα η δεδομένη στιγμή επιλέγει η ανάκριση το πιο σκληρό μέτρο που οφείλει να εφαρμόσει εξ αρχής, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ.»
Ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Στη Γερμανία, η δικαιοσύνη λειτουργεί με το τεκμήριο της ενοχής. Και οι Γερμανοί ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ SIEMENS. Ενώ, εδώ που το Σύνταγμα υποτίθεται ότι αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητας, κλείνουν μέσα όποιον βρουν μπροστά τους, αρκεί να μην είναι μέλος των οικογενειών Καραμανλή, Μητσοτάκη και Δένδια!!! Όλοι οι άλλοι, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!
Ωραία! Για πάτε τώρα στη γωνία και δείτε: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ;;;
Ξέρετε δε, εκτός από το Ζαγοριανό, ποιος άλλος διέταξε τις παράνομες συλλήψεις; Κάποιος μπαρμπα-Νικολόπουλος! Σας λέει τίποτε; Άντε, γιατί, όταν εγώ έλεγα ΛΑΘΟΣ! ΕΓΡΑΦΑ!!! Ότι οι αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα στα ακριτικά μας χωριά, μερικοί νόμισαν ότι απλά ξεσηκώθηκαν κάποιοι νοματαίοι εναντίον ενός «ηρωικού» τέκνου (ή «τεκνού») κι έκραζαν εμένα που τους έγραφα αυτό που δεν βλέπανε ανάμεσα στις γραμμές! Άντε, γιατί ο κόσμος βαρέθηκε κι άρχισε να τιμωρεί τις μαλακίες!!! Αλλά έχει ακόμη την αίσθηση του μέτρου. Η οποία, τους δικαστικούς, απλώς τους παίρνει τα μέτρα! (Κι ύστερα εμείς θα καρφώσουμε τις Σανίδες).
Κι όσο γίνονται αυτά επί Νουδίας, διαβάστε ΓΙΑΤΙ γίνονται αυτά επί Νουδίας:
«Για πρώτη φορά το ΑΣΕΠ στα 15 χρόνια λειτουργίας του βάζει «πάγο» σε διαγωνισμό υπουργείου, καθώς στην απόφαση με αριθμό 1271 της 21-5-2009 διαπιστώνει πως «η επιλογή και κατάταξη στον πίνακα των διοριστέων δεν είναι νόμιμη» και ότι «οι συνεντεύξεις των υποψηφίων δεν διενεργήθηκαν νομίμως». Για τους λόγους αυτούς, το ΑΣΕΠ ζητεί την επανάληψη του διαγωνισμού με την έκδοση νέας προκήρυξης. Η απόφαση του ΑΣΕΠ των 27 σελίδων είναι επιβαρυντική για την Επιτροπή Διαγωνισμού, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 4 ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ., καθώς δεν τηρήθηκε κανένα πρακτικό, ενώ αγνοήθηκαν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα περίπου 700 υποψηφίων.»
Έτσι λειτουργεί το «υπουργείο δικαιοσύνης. Να πως βρεθήκαμε, μετά από τόσα χρόνια, να έχουμε Σανιδάδες, Νικολόπουλους, Ζαγοριανούς και άλλους ζαβλακωμένους, από εκεί που κάποτε είχαμε τον Μεγαλέξανδρο τον κατακτητή, τον Αχιλλέα τον πολεμιστή, τον Οδυσσέα τον πολυμήχανο, τον Ωνάση τον πολυβιομήχανο και γενικώς πολλούς άξιους τσαμπουκάδες…
ΑΠ’ ΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ!!! Μπουρδέλο έγινε το μαγαζί.

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...