Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2009

Κάθε μέρα ο δήμαρχος Κομοτηνής επιβεβαιώνει τον τίτλο του άσχετου!...

Απαντώντας στα όσα ισχυρίζεται ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης στο χθεσινό δελτίο τύπου του γραφείου του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» Τάσος Βαβατσικλής δήλωσε τα εξής:
Ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης της επαρμένης αλαζονείας και του αυταρχισμού, αποτυπώνει σε κάθε κίνηση του, όπως και στο δελτίο τύπου της 23/6/2009 του γραφείου του, την πολιτική μηδαμινότητα του. Αποτελεί ζωντανό παράδειγμα στο «πως το λογικό γίνεται μωρία», όπως λέει ο Γκαίτε.
Κυριευμένος από τον τρόμο της κατάρρευσης, αναζητά σωσίβιο με ποικίλους μηχανισμούς στη δικαιοσύνη («η Εισαγγελική Αρχή στη ΔΕΥΑΚ, συνεχίζει την εναγώνια προσπάθεια της για να εξακριβώσει που πήγαν τα λεφτά») και στη μανιασμένη, ανήμπορη λύσσα του, προβάλλει όλα τα κουρέλια της καταθλιπτικής ανεπάρκειάς του («ο κωδικός των 900.000 ευρώ πρόκειται για τις αμοιβές 60 και πλέον εργαζομένων»). Πιστεύει ο άμοιρος, ότι μπορεί να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια με τη διόγκωση του ψεύδους («ο κ. Βαβατσικλής διασπείρει παραπλανητικές ειδήσεις»).
Γι’ αυτό ενώ πνίγεται, βλέπει ρόδινα όνειρα, ενώ καταρρέει, φαντάζεται ότι δυναμώνει και κυριαρχεί («ας μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας(;;;)»).
Έτσι αποκαλύπτει με δραματικό τρόπο όλη την καταθλιπτική πνευματική του κενότητα. Πολιτικά ευνούχος και στερημένος ολότελα πλέον από δημιουργική δύναμη, πανικοβάλλεται από την ανήμπορη ασημαντότητά του και καταβάλλεται από φθονερή και άγρια εχθρότητα εναντίον όσων τον αντιπολιτεύονται.
Και για τη … σοβαρότητα των ισχυρισμών του.
Ο κωδικός δαπάνης των 900.000 ευρώ υποκρύπτει δόλο. Παράνομες συναλλαγές. Και αφού πρόκειται για τις αμοιβές (;;;) εξήντα και πλέον εργαζομένων (έχουν προσληφθεί ή θα προσληφθούν και με ποια διαδικασία) θα περιμένω την άποψη (και τις ενέργειες) της Διεύθυνσης Τ.Α. της Περιφέρειας και της Επιτρόπου, πριν απευθυνθώ στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο ΑΣΕΠ, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στον Εισαγγελέα, επισυνάπτοντας και το σχετικό δελτίο τύπου του δημάρχου.
ΥΓ: Κάθε μέρα ο δήμαρχος Κομοτηνής επιβεβαιώνει τον τίτλο του άσχετου!...

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...