Κυριακή, Ιουνίου 21, 2009

Δήλωση του επικεφαλής της Νέας Πορείας Τάσου Βαβατσικλή για την ανάπλαση του άλσους Αγίας Παρασκευής

Αυτή την στιγμή η Νέα Πορεία μελετά το τι συμπεριελάμβανε η μελέτη ανάπλασης του άλσους Αγίας Παρασκευής και το τι ακριβώς έχει παραδοθεί. Ξέρετε πολύ καλά ότι στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη μας σύσσωμη, κατέθεσε ερώτημα για το πότε θα παραδοθεί το πάρκο. Εκτός του ότι δεν έλαβε απάντηση κατά την συζήτηση της συνεδρίασης, κατέθεσε και εγγράφως πρόταση.
Είχαμε πει συγκεκριμένα το αν η αντικατάσταση των κυβόλιθων στην είσοδο του άλσους Αγίας Παρασκευής, συμπεριελάμβανε την παλιά κατασκευή ή τα μάρμαρα! Αν συμπεριλαμβανόταν οι πέργολες και όπως έγιναν αυτές. Το πότε θα γινόταν οι θεματικοί κήποι που λέγαμε. Γι’ αυτό τον λόγο ζήτησα και πήρα την μελέτη και κάνουμε σιγά – σιγά σύγκριση της μελέτης με το τι έχει κατασκευαστεί ή θα κατασκευαστεί! Εμείς αυτά τα πράγματα τα είχαμε φέρει στο δημοτικό συμβούλιο και πιέζαμε προς αυτήν την κατεύθυνση γιατί έχουμε την πεποίθηση ότι κινδυνεύει να απενταχθεί ένα μεγάλο μέρος του πάρκου, λόγω καθυστέρησης παράδοσης του συγκεκριμένου έργου.
Ήτανε να παραδοθεί για το τέλος του 2008, ήρθε η απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο να παραδοθεί στις 28 Φεβρουαρίου, ξαναήρθε το θέμα και η ημερομηνία μετατέθηκε για 25 Μαρτίου. Σήμερα βρισκόμαστε στον Ιούνιο και ακόμα δεν γίνεται καμία μνεία για το τι μέλλει γενέσθαι για το πάρκο.

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...