Τρίτη, Μαΐου 13, 2008

ΣΧΟΛΙΑΝΑ (ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ)

Σχολιανά (βιασμένα):

Από τα λεφτά που δώσαμε όλοι για τους πυρόπληκτους, εκταμιεύθηκαν €160 εκ. για να επενδυθούν σε… μη πυρόπληκτες εργασίες, σύμφωνα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι από αυτά που ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ! ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΡΩΤΑΕΙ!

Κι επειδή ένας τέτοιος ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΣ δεν είναι ανεκτός –ακόμη κι αν δεν μιλάμε για την περίπτωση που… έγινε πραγματικά πράξη– να τελειώνουμε μ’ αυτήν την ιστορία. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΩΡΑ! Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, πυρόπληκτοι υπάρχουν πολλών ειδών: άλλοι από φωτιά κι άλλοι από… «πυροβόλα»!

Και οι μεν πρώτοι, θεωρούνται τελικώς οι… τυχεροί της υπόθεσης…

Και αυτό –αν έγινε– ΔΕΝ μπορεί να έγινε χωρίς την υπογραφή του ΥΠΟΙΟ. Και, ναι μεν ξέραμε ότι δεν είναι πιο έξυπνος από... ουγγαρέζα τουρσί, αλλά το ότι επιθυμεί να «ξεβρακωθεί» από 10 εκ. Έλληνες, με σοβαρό ρίσκο ακατάσχετης αιμορραγίας της… «οπισθοφυλακής» του…

… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!

Σχολιανά (ξενόγλυφα):

Αυτό συμβαίνει όταν πας να ξενογ@μήσεις και, ξαφνικά, βρίσκεσαι να ξενο…θηλάζεις! Μακρυνάρια!!!

Καθηγητής στα Γιάννενα, λέει, πήρε εργασία Γερμανού και την… έκανε βιβλίο με τ’ όνομά του! Όχι του Γερμανού – το δικό του!!!

Εδώ δεν μιλάμε πως πιάστηκε κάποιος πανεπιστημιακός με κατεβασμένα σώβρακα. Εδώ μιλάμε πως πιάστηκε κάποιος πανεπιστημιακός με κατεβασμένα σώβρακα και… αγγούρι Γερμανίας εκεί που δεν πιάνει ήλιος!

ΕΙΤΕ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ, Η ΘΑ ΤΟΥΣ… ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ!!!

Τελεία και παύλα…

… και χωρίς πολλές-πολλές «κλάψες»!

Σχολιανά (άνευ προφυλακτικού):

Και μιας και μιλάμε για πανεπιστήμια, ας μιλήσουμε και για διοικήσεις και πρυτάνεις: θα αναγκαστούν να μάθουν να προγραμματίζουν, κατά πως φαίνεται, γιατί ο υπουργός μας είναι λάτρης του… καλού οικογενειακού προγραμματισμού! Έεετσι πρέπει! Και δεν θα πω το clichė ότι «τα πανεπιστήμια είχαν καταντήσει μπουρδέλα», γιατί τους πέφτει… πολύ: ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ!

Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα! Όλα κι όλα…

Θα μας κράξουν κι οι… μαντάμες!

ΕΥΓΕ στον υπουργό! «Δείξε μου τι θες να κάνεις, κύριε, και μην απλώνεις το χέρι σα ζητιάνος!» ΑΥΤΟ τους λέει!!! Με τέτοιες ατάκες, πως μπορεί να κάνει λάθος?

ΔΕΝ μπορεί! ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

Ευτυχώς…

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...