Τετάρτη, Μαΐου 07, 2008

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΒΡΟΥ


ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2008
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΒΡΟΥ
Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου τα τελευταία χρόνια έχει περιπέσει σε «χειμερία νάρκη» και έχει μεταμορφωθεί σε ένα αδρανές, άβουλο, νωθρό και ανεπαρκές τοπικό συνδικαλιστικό όργανο που αποτυγχάνει να επιλύσει τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους Ιατρούς, αλλά πολύ περισσότερο αδυνατεί να διεκδικήσει την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μη προνομιούχοι κάτοικοι του Νομού μας.
Η «Ανανεωτική Ιατρική Κίνηση» πρεσβεύει ότι βασικό μέλημα και επιδίωξη του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, πρέπει να είναι η βελτίωση παροχής Υγειονομικών Υπηρεσιών στον πληθυσμό της περιοχής μας.
Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με μία ουσιαστική παρέμβαση από ένα αγωνιστικό Διοικητικό Συμβούλιο (που θα προκύψει μετά τις εκλογές) το οποίο θα πιέσει άπαντες τους τοπικούς και κεντρικούς φορείς αλλά και το Υπουργείο Υγείας, για να απαιτήσει επιτέλους την πλήρη επάνδρωση των Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, όπως και των αντίστοιχων Κέντρων Υγείας Δικαίων, Σαμοθράκης, Σουφλίου και Ορεστιάδας που παραμένουν από καιρό απορφανισμένα, αδυνατώντας να εξυπηρετήσουν τους πολίτες «δεύτερης κατηγορίας» της περιοχής μας.
Ο Ιατρικός Σύλλογος πρέπει να μπει μπροστάρης στους αγώνες για μία καλύτερη Υγεία στον Νομό Έβρου. Αυτό θα το επιδιώξει με δυναμικές κινητοποιήσεις και στοχευμένες πιέσεις προς τους αρμοδίους και όχι με ανούσια γεύματα και προεκλογικές φιέστες απονομής βραβείων προς συνταξιούχους ιατρούς.
Με την προσπάθεια καλύτερης παροχής υπηρεσιών Υγείας στον Νομό μας μέσω της επίλυσης των προβλημάτων στελέχωσης με επαρκές προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Αγροτικά ιατρεία, ΙΚΑ στην περιοχή μας, θα επιλυθούν ταυτόχρονα και τα προβλήματα των εργαζόμενων Ιατρών στις εν λόγω Υγειονομικές Μονάδες, που στενάζουν από τα κουραστικά ωράρια τις απλήρωτες εφημερίες και το φορτίο των δικαίως διαμαρτυρόμενων ασθενών.

Η «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:

1)ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ
2)ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
3)ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ
4)ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ
5)ΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ- ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Σιναπίδης Στέφανος
Καρδιολόγος

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...