Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2008

ΣΧΟΛΙΑΝΑ (εγκαίνια)

Σχολιανά «άνευ»:
Η «κυβέρνηση», λέει, φοβάται τα συλλαλητήρια! Και το λέει εφημερίδα της Κυριακής, στο ηλεκτρονικό της site. Ως εδώ καλά. Αλλά…ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ!!!
Μα, τι είναι τέλος πάντων αυτό που ΔΕΝ φοβάται η «κυβέρνηση»? Αν το βρεις… λέει το και σε μένα!!!
Τι φοβάται ακριβώς (πέραν του… ίσκιου της)? Ότι θα πάει ο κόσμος στο συλλαλητήριο του Καρατζαφέρη και θ’ αλλαξοπιστήσει. Καλά κάνει και φοβάται, δεδομένου ότι ο Καρατζαφέρης είναι ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος.
Το μεγαλύτερον ανέκδοτον δε, το είπεν ο Ρουσσόπουλος: «Η υπεύθυνη κυβέρνηση ασκεί την εξωτερική πολιτική της χώρας». Θα μας πνίξετε ρε! Σιγά και τρώμε και μεσημεριανό! Μπα, πανάθεμά σας…
Κάτσε να γίνετε πρώτα κυβέρνηση, να βγείτε απ’ τα… εισαγωγικά, και μετά προχωράμε και στην υπευθυνότητα…ΑΦΑΓΩΤΟΙ όμως. Να μην πάθουμε και τίποτε…
Αναμένω εναγωνίως τις δημοσκοπήσεις ΜΕΤΑ τα συλλαλητήρια. Βρε τα… αλητήρια!!!
Σχολιανά «με ολίγη»:
Πολλά πρόστιμα, λέει, θα ρίξει το ΕΣΡ σε σταθμούς των οποίων οι παρουσιαστές ταλαιπωρούν την ελληνική γλώσσα!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Και να ρίξει και πρόστιμα και στους καλεσμένους τους, όταν κάνουν το ίδιο (όπως π.χ. η τροχαία ρίχνει σε συνοδηγούς που δεν φορούν ζώνει ασφαλείας, χωρίς όμως να πληρώνει τον… καφέ ο οδηγός)!!! Να δείτε που κι αυτοί θα φοβούνται πλέον τα… 15 λεπτά δημοσιότητας, αν είναι να πληρώσουν ΚΑΙ πρόστιμο, ΠΕΡΑΝ του να γίνουν απλώς… ρεντίκολο!!!
Και, εν πάσει περιπτώσει, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να… χρεωκοπήσουν μερικοί επώνυμοι, ώστε οι τράπεζες να κάνουν κατασχέσεις και πληστηριασμούς των σπιτιών τους και να σταματήσει η… πρεμούρα τους για τα δικά μας! Με μερικές βίλες αγράμματων εκατομμυριούχων, ενδέχεται να… χαλαρώσουν λίγο και να τους πέσει η πίεση…και η δική μας!!!
Τι έφαγες σήμερα κυρά μου? Είδη υγιεινής? Ωραία. Γλυκάκι έφαγες? Όχι? Ακόμα πιο ωραία! Φάε ένα πενταχίλιαρο πρόστιμο να γλυκαθείς!!! Και δες το θετικά: άλλοι πληρώνουν απλώς τον αέρα που αναπνέουν – εσύ τουλάχιστον πληρώνεις τις μπούρδες που τσαμπουνάς!
ΑΞΙΖΕΙ!!!
Δυο παλικάρια της φακής («ζαρτ-και-φύσηξε»!), σκότωσαν έναν Αλβανό περιπτερά μεροκαματιάρη που συντηρούσε οικογένεια με δυο δουλειές. Άκουσαν προφανώς ότι ήταν… διπλοθεσίτης και εκνευρίστηκαν.
Τώρα… «τραβέστα» ήταν, «γαλάζιοι» ήταν, «κουκουλοφόροι» ήταν, «ολα-τα-μωρά-στην-πίστα» ήταν… Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω ότι ΔΕΝ ήταν, είναι πιστολάδες. Γιατί ΞΕΡΩ ότι ο πιστολάς έχει «τιμή»! Και, τις περισσότερες φορές, και… αξία!!!
Και μπορώ και να το εξηγήσω στους δύο «μάγγες-της-συμφοράς», αρκεί να έρθουν και λίγο παρακάτω στη γειτονιά μου να με βρουν. Τι να τον κάνουν τον περιπτερά? ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ… ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ!!!
Κοπιάστε, κοπιάστε μωράκια μου…ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…
(… κι επειδή έμεινα αφάγωτος για τις επόμενες δηλώσεις του Ρουσσόπουλου, μ’ έχουν πιάσει και κάτι λόρδε-ε-ε-ε-ε-ς…)

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...