Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2008

Ξέρεις απο Ε.Σ.Π.Α.

Παρακολούθησα χθες το απόγευμα την Ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για το Ε.Σ.Π.Α., ένεκα η δουλειά βλέπετε. Παρών και το αφεντικό μου και έπρεπε να προσέχω. Ήθελα να προσέξω είναι η αλήθεια αλλά αν σε κοιτάει και ο εργοδότης σου, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα αλλά και επικίνδυνα.
Ειπώθηκαν αλήθειες λοιπόν, για τα λάθη του παρελθόντος. Τα προηγούμενα 3 ΚΠΣ είχαν παραλήψεις, αστοχίες και κυρίως καθυστερήσεις. Σήμερα το Ε.Σ.Π.Α. θα ξεκινήσει σε μερικούς μήνες και οι υπεύθυνοι των Υπουργείων τρέχουν από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, για να κάνουν κοινωνούς της πληροφορίας όλους τους Έλληνες που αποτελούν τους δυνητικούς δικαιούχους των ευεργετημάτων των κοινοτικών κονδυλίων.
Έγιναν πολλά έργα και βοηθήθηκαν αρκετές επιχειρήσεις. Το στοίχημα για την νέα προγραμματική περίοδο 2007 - 2013, είναι να ωφεληθούν περισσότεροι, ποιοτικότερα, με λιγότερη γραφειοκρατία και φυσικά με μηδενική διαπλοκή σε όλα τα στάδια υλοποίησης των προγραμμάτων.
Γεμάτη η αίθουσα στο Arcadia, κόσμος που ήθελε να μάθει, από όλη την Περιφέρεια.
Αξίζει τον κόπο να μπούμε όλοι στην διαδικασία να μελετήσουμε ακόμη και από το Internet τα τεκταινόμενα στην περιφέρειά μας. Τον Μάρτιο η σελίδα του Ε.Σ.Π.Α. θα είναι έτοιμη για να υποδεχθεί ενδιαφερόμενους.
Αναλυτικότερα στοιχεία σαφώς και θα υπάρχουν σε ιστοσελίδες αλλά και blog με θεματολογία το Ε.Σ.Π.Α.

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...