Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

TOYΡΛU(LI)

-Τρέχουν να προλάβουν το άνοιγμα των λογαριασμών τους στην Ελβετία για την υπόθεση Siemens πολλές ελληνικές… σουσουράδες με παντελόνια (άνευ περιεχομένου). Και δεν φτάνουν!

Γιατί δεν φτάνουν? Μα… το ‘πα και το ξαναλέω: το μόνον τραπεζικό σύστημα στον κόσμο που – ακόμη και το FBI να τους τρίξει τα δόντια – ποτέ δεν ανοίγει λογαριασμούς (κι ας είναι γνωστός… έμπορος όπλων ο δικαιούχος) είναι το Λιβανέζικο. Όποιος έχει τα λεφτά του οπουδήποτε αλλού από τη Βυρητό, είναι… αντάξιος της βλακείας του και τη συναγωνίζεται επαξίως!

Κι από τέτοιους έχουμε πολλούς στην Ελλάδα κι είναι όλοι πλούσιοι…

… μάλλον επειδή οι υπόλοιποι… δεν είμαστε αντάξιοι της δικής μας βλακείας!!!

-Στο 69100 αναρτήθηκε «κοντός ψαλμός» για την Εγνατία οδό. Παρακαλώ όπως ενημερωθείτε, ώστε να μπορούμε να ψάλουμε μαζί…

… σαρακατσανέικα κάλαντα!!! Hallelujah!

-Οι Παλαιστίνιοι έστελναν ρουκέτες στους Ισραηλινούς τα Χριστούγεννα, για να τους… τιμωρήσουν που δεν τα γιορτάζουν. Οι Ισραηλινοί ανταπέδωσαν τα… δώρα. Από τους δύο, όμως, ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ!!! Λες κι ο άλλος δεν έχει ψυχή, δεν έχει γυναίκες και δεν έχει παιδιά ή σκυλιά!

Γνωστή ιστορία, αλλά όπως είπα και σ’ έναν φίλο πρόσφατα – κ όταν είδαμε ένα video όπου Ισραηλινοί συνέλαβαν Παλαιστίνιους – και του έβαλα ένα… διαγώνισμα στο οποίο ΔΕΝ μπορεί να γράψει και θα… πιαστεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αδιάβαστος):

«Βρες ένα video που να δείχνει το ανάποδο!», του λέω. Γνωρίζοντας ότι οι Παλαιστίνιοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΓΚΟΒΙΑ να πιάσουν αιχμαλώτους και γι’ αυτό… εκτελούν τους πάντες! ΜΙΑ φορά πιάσαν ΕΝΑΝ αιχμάλωτο, έναν 20ΧΡΟΝΟ στρατιώτη (συγχαρίκια), κι ακόμα τον κρατούν… αιχμάλωτο για λύτρα!!!

Αλλά το Ισραήλ, προφανώς, ήξερε ακριβώς πώς να τους πληρώσει…

OUCH!!!

-Πολλές φορές μίσησα το γεγονός ότι… επιβεβαιώθηκα! Κι αν μεν δεν… χρεοκοπήσαμε (ακόμη!), σίγουρα έπεσε η πιστοληπτική μας ικανότητα.

Συγχαρητήρια στον κ. Αλογοσκούφη, που κατάφερε να πάρει πτυχίο από το LSE χωρίς να έχει… καταφέρει ν’ ανοίξει βιβλίο!

Συγχαρητήρια στο LSE που του έδωσε το πτυχίο, προφανώς για να σαμποτάρει την οικονομία μας. Το πέτυχε!!!

Και συγχαρητήρια και στο Σερραίο που τον… πέτυχε κι αυτός (στα… Bozzo!) και τον έκανε υπουργό… «οικονομικών».

Συγχαρητήρια και στους ψηφοφόρους τους! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ότι δηλαδή η χώρα χρειάζεται έναν εμφύλιο και την… εκφόρτωση του μισού της πληθυσμού (στα… τσακίδια!)…

Ευχαριστώ όλους!!!

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...