Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2009

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, οι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» Τάσος Βαβατσικλής και «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» Σταμάτης Μαρούδας, ζητούν να σταλεί η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια στον δοκιμαζόμενο Λαό της Παλαιστίνης.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Κύριε Πρόεδρε.
Τα σιωνιστικά άρματα μάχης έχουν μπει στην Γάζα. Ο αδελφός Παλαιστινιακός Λαός αγωνίζεται υπέρ βωμών και εστιών ολομόναχος σε εκείνη τη στενή λωρίδα γης που του όρισαν για πατρίδα. Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία μια χώρα με την πλήρη συμπαράσταση των ΗΠΑ, την ένοχη σιωπή του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης υλοποιεί στην αυγή του 21ου αιώνα ένα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
Η διεθνής κοινή γνώμη ανατριχιάζει μπροστά στα εγκλήματα. Στην Ελλάδα ο Λαός εκφράζεται με κινητοποιήσεις και οργή για το εν ψυχρώ έγκλημα των Ισραηλινών. Ας ενώσουμε και την δική μας φωνή (με την έκδοση ψηφίσματος) για να σταματήσει η επίθεση του Ισραήλ, να αποτραπεί μια νέα γενοκτονία, να αρθεί ο αποκλεισμός και ας συντονίσουμε τις προσπάθειες μας μαζί με άλλους θεσμικούς φορείς της περιοχής για να σταλεί η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια.».

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...