Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

ΕΓΩ ΤΑ ‘ΛΕΓΑ…

… ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ…

… αλλά οι χριστιανοί δεν με πίστευαν!

Κατηγορούσαν τους… μουσουλμάνους!!!

Αλλά και για τους χριστιανούς και για τους μουσουλμάνους…

… ΟΡΙΣΤΕ!! (από το «Πρώτο Θέμα»)

«Νέα τροπή στο ζήτημα της μονιμοποίησης των συμβασιούχων δίνει απόφαση του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και επιθεωρητή του συμβουλίου επιθεώρησης των δικαστηρίων κ. Ιωάννη Παπανικολάου, με την οποία μπαίνει στο αρχείο πειθαρχική έρευνα που είχε ξεκινήσει σε βάρος δικαστή επειδή δικαίωσε συμβασιούχους κόντρα στην απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου το 2007. Πρόκειται για τη γνωστή απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου (20/2007), η οποία ελήφθη υπό την προεδρία του κ. Ρωμύλου Κεδίκογλου με… τηλεδιάσκεψη και η οποία εξανέμισε τις ελπίδες εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων για μονιμοποίηση.

Ειδικότερα, με έγγραφό του ο κ. Παπανικολάου βάζει στο αρχείο την έρευνα σε βάρος του προέδρου πρωτοδικών και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Νίκου Σαλάτα, η οποία είχε ξεκινήσει με εντολή του προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Νικόπουλου. Αφορμή για τη διενέργεια της έρευνας αποτέλεσε απόφαση που εξέδωσε ο κ. Σαλάτας (10043/2007), με την οποία δικαιώνονταν 25 αρχαιολόγοι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, ενώ είχε προηγηθεί η αρνητική απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

Μετά την έκδοση της απόφασης του κ. Σαλάτα, ο κ. Νικόπουλος διέταξε πειθαρχική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η συμμόρφωση δικαστή σε απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου αποτελεί πειθαρχικό αδίκημα. Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο αρεοπαγίτης κ. Πλαστήρας Αναστασάκης, ο οποίος με πόρισμά του ζήτησε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης. Με την άποψή του συμφώνησε και ο κ. Παπανικολάου, ο οποίος στο σχετικό έγγραφό του για αρχειοθέτηση της υπόθεσης αναφέρει ότι ο κ. Σαλάτας δεν υπέπεσε σε κανένα απολύτως πειθαρχικό παράπτωμα για όσα δέχθηκε στην υπ. αριθμ. 10044/07 απόφαση που εξέδωσε.

Ο κ. Παπανικολάου αποφαίνεται μάλιστα ότι η απόφασή του είχε πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία και ότι σε καμία περίπτωση ο εν λόγω δικαστής δεν μπορεί να ελεγχθεί πειθαρχικά επειδή ακολούθησε την υπ. αριθμόν απόφαση 18/06 της Ολομέλειας, που ήταν υπέρ των συμβασιούχων και όχι την 20/07 που απέρριπτε τις αξιώσεις τους για μονιμοποίηση. Δικαστικοί κύκλοι, με αφορμή το σκεπτικό με το οποίο αρχειοθετείται η έρευνα σε βάρος του κ. Σαλάτα, τόνιζαν ότι κατοχυρώνεται το δικαίωμα των δικαστών να αποδίδουν δικαιοσύνη κατά την κρίση τους, αλλά και να ακολουθούν χωρίς φόβο την ευνοϊκή απόφαση του 2006 για το θέμα των συμβασιούχων.»

Ξαναρωτάω, λοιπόν, τους παραπάνω χριστιανούς (κι ας είν’ και… μουσουλμάνοι): ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ «ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ» και όχι… φυλετική διάκριση, όσον αφορά την περίπτωση γνωστής δασκάλας της περιοχής? Μήπως είναι επειδή σχετίζεται (θέλει-δε-θέλει) με τη φάρα των εγκάθετων ραμολιμέντων τύπου «Κεδίκογλου», «Νικόπουλος» και… «Αρχάριος Πάγος»?

Λέω… Μ-Η-Π-Ω-Σ!!!

Κι ας με κατηγορήσουν μερικοί για «αφέλεια»!

Εγώ πάντως υποστηρίζω ότι ΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ… ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ!!! Ξέρω ότι πολλές φορές είναι άδικο, αλλά μερικές φορές ΙΣΩΣ αναγκάσει κάποιους, δωσίλογους και άλλους, να σκεφτούν ΔΥΟ φορές πριν αρχίσουν να γλύφουν χεσμένες ποδιές!!! Άσε που πολλές φορές είναι ΚΑΙ δίκαιο!!! Αρκεί να αναλογιστεί κανείς την περίπτωση του τέκνου του «αρχαριοπροέδρου» εκείνης της μεσαιωνίζουσας εποχής… και ότι και να μας λέει μετά η οποιαδήποτε δασκάλα, έχει ήδη χάσει το δίκιο της! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ!!!

Χωρίς να έχω τίποτε υπέρ ή κατά οποιουδήποτε τέκνου, το γεγονός παραμένει ότι οι περισσότεροι… γονείς αρχαριοπαγίτες επί «προεδρίας» Κεδίκογλου θα έπρεπε να είναι ήδη… ένοικοι των οικιστικών συγκροτημάτων όπου επιβάλλεται να κατοικούν οι απανταχού… απαγωγείς των διαφόρων βιομηχάνων κι εφοπλιστών, ώστε να μπορούν και να… καλωσορίζουν τους τελευταίους κατά τη «μετακόμιση»!!!

Αλλά αυτός είμαι εγώ κι ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Γιατί εσείς μπορεί να μην έχετε δημοκρατία στην Ελλάδα…

… ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ!!!

Α-Ν-Τ-Ι-Λ-Η-Π-Τ-Ο-Ν???

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...