Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2009

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ

Όταν ο Καραμανλής φαινόταν (στους ΜΥΩΠΕΣ που βλέπουν κοντά, κι όχι σε μας τους πρεσβύωπες μετο ανάποδο... κουσούρι) ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Γιώργος πίστευε στον εαυτότου κι εμείς στο Γιώργο. Ο άνθρωπος, βαθιά δημοκρατικός, έκανε μέχρι και... εκλογές, ώστενα μην έχει δικαίωμα ο κόσμος να λέει ότι θέλει με νταβατζιλίκι να γίνει ντε-και-καλάπρωθυπουργός. Η –κατ’ εμέ– κακώς κείμενη εκλογική αναμέτρηση (αφούτο Κίνημα ΕΙΧΕ ΑΡΧΗΓΟ) τελικά μας έδειξε ότι μερικοί, εκτός από... σκωταριές, λιμπίζονταικαι το Κίνημα.
Τους έχω νέα: ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ!!!
Γιατί ο Γιώργος έμεινε εδώ ακούνητος και σταθερός ΚΑΙ στις αξίες του. ΠΟΤΕ δεν είπε κάτι πουαναιρούσε αυτό που είχε ήδη πει. ΠΟΤΕ δεν έγινε αρεστός στους... εφημεριδοπώλεςεργολάβους, που κάψανε κόσμο στην Ηλεία και στη Χαλκιδική και στην Αττική ξέροντας ότι, ανέρθει ο Γιώργος, η πίτα τους θα γίνει τόσο... τοσοδούλα, όσο δεν την έχουν ματαδεί. Μόνονόταν κάνανε πέρα οι... εσωκομματικοί μας Μπούληδες, μόνον τότε αλλάξανε τροπάριο οιεφημεριδοπώλες, μπας και -τελικά- αντί για 10 μπουκιές ο Μουστάκιας τους κόψει 2. Well...
ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ τους έχω νέα: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙ... ΑΝΟΡΕΞΙΚΟΣ - ΡΕΚΟΡΧΑΜΗΛΩΝ... ΛΙΠΑΡΩΝ ΣΤΟ... ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ!!!
Ο Μουστάκιας πήρε το Κίνημα από το χέρι και του έδωσε νέα πνοή. Το έκανε να ξεπεράσει εαυτόν.Το ανέστησε, πιο αποτελεσματικά απ’ ότι ο Χριστός το Λάζαρο (sorry Jesus)! Το πήρεκουρασμένο, του ‘δωσε μια κλωτσιά στα πισινά και... VOILA! Tο ‘κανεΠΕΡΔΙΚΙ!!! Μάααγος είναι ο άνθρωπος...
Και να σκεφτούν μερικοί ότι... ΔΕΝ τον ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές. Τις οποίεςπρος στιγμήν θεώρησηα ότι ΚΑΚΩΣ προκήρυξε, αλλά, τελικά... ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ!Εκτός, λοιπόν, από Μάααγος, είναι και Προφήτης (ξανα-sorry Jesus)!
ΑΞΙΟΣ! Θα είναι περήφανος ο μπαμπάς του εκεί που είναι. Κι αν μερικοί εσωκομματικοίΜπούληδες δεν είναι περήφανοι, μπορούν να... παραιτηθούν, για λόγους της ίδιαςευθιξίας, που τόσο πολύ αναμασάνε οι ίδιοι. Εμάς δεν μας κάνουν ούτε κρύο, ούτε ζέστη.Γιατί, παρά τον... όγκο τους, είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ για να μας κάνουν ζημιά. Με καμμιά...Παπαρήγα, ίσως τα καταφέρουν. Απέναντι στο Γιώργο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ούτε όταναυτός τους έδωσε τη μπάλα για να δει μέχρι που φτάνει ο «τσαμπουκάς» τους. Και δεν τους τηνξαναδίνει. Κι ΕΜΕΙΣ δεν θα τους αφήσουμε να την πάρουν, μπορούν – δε μπορούν.
Να τους θυμίσω ότι ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΙΩΣΗΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ Ο... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ... ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΕ 4 ΤΕΡΜΕΝΑ!!! Υπομονή και, γιανα μην ξεχνιόμαστε... ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΑ! (Γιατί τα έδρανα του ΛΑ.Ο.Σ. δεν περισσεύουν, για νακάθεστε σε... 2 ο καθένας).
Όσον αφορά την επόμενη μέρα: ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ?
Ίσως κάποιοι να έχουν, αλλά δικαιολογούνται: ούτε μάααγοι είναι, ούτε προφήτες.
ΤΥΧΕΡΟΙ είναι, που συμμετέχουν στο μυστήριο, κρατώντας τη λαμπάδα. Όπως όλοι μας!
Γιατί, στην αντίπερα όχθη, υπάρχουν και χειρότερα...

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...