Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2009

ΒΛΑΚΑΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ?

Προσπαθώ να καταλάβω τι από τα δύο είναι ο Ζαγοριανός. Παρακαλώ, βοηθήστε με! Μέχρι να αποφασίσω, θα τον έχουν φυλακίσει σε κάποιο κελί, απέναντι από τη φαμίλια του Καραβέλα! Κι αν τσατιστεί μαζί του κα'νας συγγενής, μπορεί και να μην... προλαβαίνω να ρωτήσω τον ίδιο!!!
What a predicament!
Τώρα... φανατικός γαλάζιος ήταν (βλάκας εκ πεποιθήσεως), ή τον… κουτούπωσαν και του υπέδειξαν τις μ@λακίες που έκανε (ηλίθιος εκ παραδρομής)… δεν ξέρω. Μόνον αυτός ξέρει! Και στη φυλακή που θα πάει, δεν θα μπορέσω να τον δω και να τον ρωτήσω τι τρέχει. Όμως... ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥ (ο Νικολόπουλος) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ???
Αααααυτό να μου πεις...
Θα του στείλω ένα γράμμα στον Κορυδαλλό, τώρα που θα γίνει… τηλεοπτικός αστέρας, να τον ρωτήσω πως νοιώθει που – εξαιτίας του – αυτοί που πήραν τις μίζες κάθονται και τις... τρώνε, ενώ αυτός τρώει... χρόνια στα σίδερα! Κάτι ανάλογο με αυτά που ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, π.χ., την... Angelina Jolie, στο στυλ: "Πως νοιώθετε που ο άντρας σας είναι διακοπές στο Fiji κι εσείς σε φιλανθρωπική αποστολή στην Uganda?"
Κάααατι τέτοιο, τέλος πάντων...
Μπορεί να το παίξω δε και δημοσιογράφος! Να πάρω ένα μικρόφωνο και να του το χώσω στο στόμα. Και μια κάμερα, για να τον βγάλω στο... κλαρί (του Internet). Όπως κάνανε προχθές με τον κακομοίρη το Σουφλιά! Έτσι! Έτσι ακριβώς!!!
Και πρέπει να κάνω γρήγορα. Πριν του βάλουν κανένα άλλο… μικρόφωνο στο στόμα, εκεί "στα σίδερα" και τον μπουκώσουν και δεν μπορεί να μου μιλήσει!!! Είναι κι αυτό! Πρέπει να βιαστώ!!!
Hurry, hurry, hurry, που έλεγε κι ο Billy Bob Thornton ως κλητήρας στο δικαστήριο σε ‘κείνη την ταινία «Πως-Τη-Λέγανε»...
Λοιπόν... Η ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ, Η ΠΑΩ ΝΑ... ΣΥΝΕΥΡΕΘΩ (σε συνέντευξη!) με το Ζαγοριανό. Να τον ΑΝΑΚΡΙΝΩ! Εκτάκτως!! Αυτός «Τακτικός Ανακριτής», εγώ… «Έκτακτος Ανακριτής»!!! Έκτακτος δεν είμαι? Μη μου πείτε… Ε?
Καλή λευτεριάαααα...

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...