Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2009

Η 35η επέτειος ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ μας βρίσκει όλους έτοιμους να δώσουμε τη μάχη για τη Νέα Αλλαγή!

35 χρόνια πέρασαν από εκείνη την μέρα που ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες της χώρας μας, αναγγέλλει στο Καστρί την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ με τη συνδρομή του ΠΑΚ και της Δημοκρατικής Άμυνας. Γέννημα θρέμμα των αγώνων του λαϊκού κινήματος και της ιστορικής αναγκαιότητας είχε μια πορεία αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού στη δημιουργία της σύγχρονης και ισχυρής Ελλάδας, της Ελλάδας της Ευρώπης.
35 χρόνια μετά την ιστορική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο ελληνικός λαός καλείται να επιλέξει με την ψήφο του μεταξύ της προόδου και της συντήρησης, μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων που εξέφρασαν γνήσια και υλοποίησαν το όραμα μιας δημοκρατικής κοινωνίας αφενός, και της σύγχρονης εκδοχής του κράτους της Δεξιάς αφετέρου.
Εμπνεόμενη από τις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης και με ιστορική παρακαταθήκη τις σπουδαίες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές κατακτήσεις κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη διεκδικεί για μιαν ακόμη φορά την ψήφο του ελληνικού λαού.
Η 35η επέτειος ίδρυσης του Κινήματος μας βρίσκει όλους έτοιμους να δώσουμε τη μάχη για τη Νέα Αλλαγή! Όλοι μας καλούμαστε να αποδείξουμε ότι οι ιδεολογικές μας διαφορές με τη Δεξιά είναι επίκαιρες όσο ποτέ.
Στο δρόμο λοιπόν προς της εκλογές της 4ης Οκτώβρη προχωρούμε με σταθερές τις αρχές και τις αξίες μας, διαμορφώνοντας μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό, για να εκφράσουμε τις πιο δημιουργικές, τις πιο προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας και να οδηγήσουμε τον τόπο μπροστά.
Απέναντι στην αδέξια διακυβέρνηση της ΝΔ, που συσσωρεύει καθημερινά με τις πολιτικές της οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα, που οδηγεί στην φτώχεια και στην απόγνωση, η Ελλάδα και ο λαός έχουν ανάγκη ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ!
Αυτό το Κίνημα της Αλλαγής που γεννήθηκε μέσα από το λαό. Όλοι μαζί, λοιπόν, με μπροστάρη τον Πρόεδρο μας Γιώργο Παπανδρέου, ας παλέψουμε για τη Νέα Αλλαγή, για μια Δίκαιη και Δυνατή Ελλάδα από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Τάσος Βαβατσικλής
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πορεία»

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...