Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2009

ΛΕΥΤΕΡΙΑ…..ΣΤΟΝ….. ΝΙΚΟ……ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Αναδημοσιεύω απο την PIAZZA del POPOLO.
Ουσιαστικά ό χ ι το post, αλλά το συγκεκριμένο σχόλιο.
Υπέχει θέση κανονικής ανάρτησης, θεωρώ, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν προβάλλει, δεν φιγουράρει ως τέτοια.
- Η ευθύνη προφανώς βαρύνει τον γράφοντα και όχι αυτόν που το αναδημοσιεύει. Προφανώς... Μάλλον... Θα δείξει.......
Έχουμε λοιπόν και λέμε . . . .

ΛΕΥΤΕΡΙΑ…..ΣΤΟΝ….. ΝΙΚΟ……ΣΚΟΠΙΑΝΟ
ΟΛΟΙ…..ΟΙ….. ΔΡΟΜΟΙ…. ΟΔΗΓΟΥΝ…..ΣΤΑ….ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ
ΑΥΡΙΟ…ΤΡΙΤΗ…3..ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ…
ΝΑ….ΠΑΜΕ… ΣΤΗ ΔΙΚΗ…ΝΑ…ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ...ΤΑ…ΔΙΚΑΙΑ…
ΤΟΥ…ΝΙΚΟΥ…ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ …
ΚΑΙ…ΤΟΥ…ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ…ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΣΤΗΝ…2η..ΔΙΚΗ…ΝΑ…ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ…ΠΡΕΠΕΙ…ΝΑ..ΑΘΩΩΘΕΙ..
Ο..ΝΙΚΟΣ…ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ…ΦΤΑΝΟΥΝ…ΟΙ…2446…ΜΕΡΕΣ…ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ
ΟΙ..Κουφάλες…Κατσαπλιάδες…Σουλατσάρουν…Ελεύθεροι…και…Ωραίοι
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ …ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ…ΣΤΟΥΣ…ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ…ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ
ΕΞΩ …ΑΠΟ…ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ…ΚΟΥΦΑΛΕΣ…ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
Κουφάλες κατσαπλιάδες πρώην και νυν αγροτοπατέρες, με τις πολυκατοικίες σας, με τις αμαξάρες σας, με τις σαμπάνιες σας, με τα κουμάρια σας στο καζίνο της Ξάνθης, με τα χρηματιστήριά σας, με τις αλφαδιασμένες δίμετρες σας, με τον μπακαλόγατο τον νομάρχη σας, με τους άβουλους «βολευτάς» σας, με την απολίτικη καθοδηγούμενη των οικονομικών συμφερόντων Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ, 2446 μέρες φυλακή ρίξατε στον τελευταίο αριστερό τσιφλικά αγροτοσυνδικαλιστή, πρόεδρο της ΕΑΣ Ροδόπης σύντροφο Νίκο Σκοπιανό.
Πλήρωσε το «τίμημα» των δικών σας οικονομικών αρπαχτών, ο τίμιος και καλοκάγαθος Νίκος Σκοπιανός , και μετά την άδικη «καταδίκη του», εξαφανισθήκατε από «προσώπου γής», κουφάλες κατσαπλιάδες.
Κουφάλες κατσαπλιάδες είστε συνονθύλευμα σοσια-ληστών, χουντικών ανέυθυνων απατεώνων και μπατακτσήδων.
Κουφάλες κατσαπλιάδες, γίνατε αφεντικά καταληστεύοντας την περιουσία των συμπατριωτών μας μουσουλμάνων με τα χουντικά δάνεια «εθνικής σκοπιμότητας», εκείνη την ζοφερή εποχή το παίζατε πατριώτες, και στη συνέχεια σοσια-ληστές.
Κουφάλες κατσαπλιάδες αγροτοπατέρες αφού τα «οικονομήσατε», τώρα ξεπουλάτε όσο- όσο την ακίνητη περιουσία της ΕΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, για να εξαφανισθούν οι απάτες σας, αφού οι εργαζόμενοι (παιδιά, γαμπροί και νύφες των αντιπροσώπων) θα λάβουν τα χρωστούμενα μηνιάτικα, θα το βουλώσουν και δεν θα μιλήσουν για τις απάτες του παρελθόντος που κληρονόμησε ο Νίκος Σκοπιανός.
Άσωτοι κουφάλες κατσαπλιάδες αγροτοπατέρες, ποια ακίνητη περιουσία ξεπουλάτε;
Αυτήν που έφτιαξαν 3 γενιές προσφύγων συνεταιριστών με τον τίμιο ιδρώτα τους;
Ούτε ντροπή ούτε τσίπα έχετε.Κατσαπλιάδες πρώην και νυν αγροτοπατέρες να απαιτήσετε τα 650000 Ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την ΜΚΟ «ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ» του Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου.
Σας πήρανε τα σιτάρια βερεσέ κάποιοι τα οικονομήσανε κάνανε την πολιτική τους και ο επισιτισμός στον λοιμοκτονούντα λαό της Αφρικής δεν έφθασε ποτέ, πέταξε το σιτάρι όπως τα κοτόπουλα.
Ο Φουρμελάδης κατοικοεδρεύει στην Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, είναι κολλητός του Μητροπολίτη Άνθιμου. Αύριο το πρωί τα τρακτέρ έξω από την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, τζάμπα μάγκες έ τζάμπα μάγκες.
Σύντροφε, Νίκο μην φοβάσαι, η κοινωνία της Ροδόπης ΓΝΩΡΊΖΕΙ ποια είναι η δημοκρατική οικογένεια του Στέργιου Σκοπιανού, βγάλε τις απάτες τους στη φόρα και θα καταξιωθείς, γιατί είσαι αθώος και τίμιος, εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη σου, και την αγάπη σου στο συνεταιριστικό κίνημα και στην δημοκρατία.
Οι κατατσαπλιάδες βολτάρουν ελεύθεροι και ωραίοι και σε ρίχνουν λάσπη με κουβάδες.
Ο ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ….ΡΩΜΙΟΓΥΦΤΟΣΟΙ «LOS DECAMISADOS»
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ «ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΡΩΜΙΟΓΥΦΤΟΙ»

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...