Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2009

Σάββατο βράδυ και στην Κομοτηνή … ο Νόμος δεν κοιμάται.


Την πιο αυστηρή της έκφανση, την πιο δυναμική της θέση παρουσίασε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου στην Κομοτηνή.
Σε μια Κομοτηνή που και παραμεθόριος περιοχή παραμένει αλλά δεν χρηματοδοτείται πλέον γι’ αυτό, αλλά και παραμελημένη είναι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά – ακόμη και αν έχει Υπουργό στην παρούσα κυβέρνηση. Απόδειξη το γεγονός της αυστηροποίησης των ελεγκτικών μηχανισμών και παράλληλα την ολοκληρωτική απαξίωση των όρων και των ρυθμών χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.
Οι άνδρες λοιπόν της αστυνομίας και οι ένστολες κυρίες βγήκαν λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου να ελέγξουν την αγορά της εστίασης στην Κομοτηνή. Τις ταβέρνες που όλοι μας έχουμε επισκεφθεί κατά καιρούς στην πόλη μας. Μετρούσαν τραπεζοκαθίσματα, μετρούσαν ντεσιμπέλ και διέταζαν ότι περπατούσε, πετούσε ή έστω ότι ήταν εν κινήσει.
Αυτόφωρο, κρατητήρια και όλοι μαζί οι επαγγελματίες στην ‘ στενή ’ μαζί με τους υπό κράτηση κυρίους για εμπόριο ναρκωτικών, γυναικών, για κλοπή, εκβιασμό και …. δε γλυτώνεις ούτε με δις ισόβια.
Μήπως η αστυνομία άκουσε πως η αγορά στενάζει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Βογκάει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μήπως, ρωτάω μήπως ;;;;;;;;;;;;;;;
Στις 2 : 30 το βράδυ βγήκαν άνθρωποι, συνάνθρωποί μας να πάνε να πιάσουν τους αλήτες τους επαγγελματίες και να τους οδηγήσουν στα κρατητήρια. Συνάνθρωποί μας. ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Άνθρωπος σκέφτηκε και αποφάσισε, διέταξε κι άλλους να εκτελέσουν τέτοιου είδους ενέργειες. Να πάνε και να παραλάβουν συνανθρώπους τους, που προσπαθούσαν να βγάλουν το μεροκάματό τους και να τους οδηγήσουν στα κρατητήρια. Αυτοσκοπός η επιτυχία και τα γαλόνια. Άσχετα που πατάς. Άσχετα αν μια μέρα το δικό σου παιδί θα το κάνουν έτσι……………………….. ( γιατί έχεις παιδί – παιδιά …….. )
Άσχετα αν πονάει.
Η μια προσπάθεια απέτυχε. Όχι του αυτοφώρου. Αυτό πραγματοποιήθηκε κανονικά. Τέλεια οργανωμένο το έγκλημα των αστυνομικών.
Απέτυχε η προσπάθεια της κυρίας που πήγαν στα κρατητήρια να στραφεί εναντίον της κυρίας που την έγραψε. Δεν την άφησαν δηλαδή ορισμένοι ηρεμότεροι και ψυχραιμότεροι να πληρώσει 4 – 5 μπράβους της νύχτας και να βρεθεί το νεκρό κουφάρι της ένστολης κυρίας σε κανένα απόμερο χαντάκι.
Η πρώτη προσπάθεια. Απέτυχε.
Αν η κυρία όμως που της έκαναν κακό, της έκλεισαν το μαγαζί, την τραβολογούσαν σαν σκουπίδι δεν εφησυχάσει και πραγματοποιήσει την απειλή της ;;;;;;;;;;;;;;;
Τότε δεν θα αρκεί ούτε η συγνώμη αλλά ούτε και κανένα άλλο μέσο αποφυγής προς τα χειρότερα.
Να εκφράσω και μια προσωπική καθαρά άποψη. Αν η κυρία σκεπτόμενη συνεχώς και επιμόνως τα ματάκια των παιδιών της, που την έβλεπαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για τον απλούστατο λόγο της προσπάθειας του μεροκάματου – χωρίς λόγο δηλαδή, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ…………………………

Ώρες το βασανίζει η κοινότητα της αγοράς το θέμα. Στο μόνο που κατάληξε είναι πως αν η κυρία δεν είχε τέτοιες εντολές να συμπεριφέρεται τοιουτοτρόπως στους επαγγελματίες, ε ! . . . τότε κάνουν αποδεκτή την παραίτησή της και την αποχαιρετούν για τον υπόλοιπο βίο της.

Αν όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η κυρία ενεργούσε κατόπιν εντολών άνωθεν ε ! ……… τότε τα χειρότερα έρχονται.

Ας σταματήσει η Αστυνομία να σκορπά από εδώ κι από εκεί το φόβο, τον τρόμο και στο τέλος ας σταματήσει να μετρά Αλέξηδες με την κάθε συμπεριφορά της.

Θα την πνίξει το ποτάμι της οργής του λαού.

Του αγανακτισμένου λαού.

Του αηδιασμένου λαού.

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...