Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2008

Διευκρινήσεις για την διαδικτυακή συζήτηση – συνέντευξη του βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πεταλωτή

Όπως έχουμε ξαναπεί, στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης του ΠΑΣΟΚ οι Εθελοντές Διαδικτύου του κόμματος και κατ’ επέκταση οι bloggers συμμετέχουν σε διάλογο μέσα στο κυβερνοχώρο με σκοπό οι πολίτες να μπορούν να λάβουν κι αυτοί με την σειρά τους το λόγο και να παρεμβαίνουν στα τοπικά πεπραγμένα του τόπου τους.
Έτσι και οι Εθελοντές Διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή αποφάσισαν να φέρουν πιο κοντά τον απλό πολίτη με τους ανθρώπους που ασκούν εξουσία και διοργανώνουν μια διαδικτυακή συζήτηση – συνέντευξη με τον Βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Πεταλωτή. Σ’ αυτήν την προσπάθεια τους, θέλουν την βοήθεια και την αρωγή των bloggers ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, για να καταφέρουν να φέρουν σε πέρας την πρωτοπόρα και καινοτόμο αυτή δράση.
Έτσι αποφασίστηκε όσοι αναρτήσουν στο blog τους ένα banner ή το συγκεκριμένο post, να συμμετέχουν κι αυτοί ενεργά στο εγχείρημα αυτό. Η συζήτηση – συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και μέχρι το Σάββατο 19 του μήνα έχετε την ευκαιρία να καταθέσετε τις ερωτήσεις σας στο email [ interview.petalotis@gmail.com ] ή με comment στα blogs που έχουν αναρτήσει κάτι αντίστοιχο με την δράση αυτή.
Την συνέντευξη διοργανώνουνε, με την τεχνογνωσία τους, οι Εθελοντές Διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή και μέχρι στιγμής βοηθάνε τα blogs:
[ Κομοτηνή ]
[ PIAZZA del POPOLO ]
[ chouvi blog ]
[ Η Κομοτηνή στο Wordpress ]
[ 69100 ]
[ Rec - On ]
[ neolaia.gr ]
[ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ]
[ Press-GR ]

Όσο αφορά την μη συμμετοχή της ηλεκτρονικής Παρέμβασης, οι λόγοι είναι σεβαστoί και οφείλουμε από την μεριά μας ένα μεγάλο συγνώμη…

2 Τα σχόλια σας εδώ!:

S M είπε...

ποια είναι αυτή η ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΑ βρε παιδιά...βρε παιδιά...πλάκα έχετε.

marina είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ.ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ?

Διαβάστε στο ιστολόγιο...