Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2010

ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ

ΔΕΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
Σιναπίδης Στέφανος Καρδιολόγος Υποψήφιος Δήμαρχος
για τον διευρυμένο Δήμο Διδυμοτείχου με τον συνδυασμό
«ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ»
Εμπρός για μία υψηλή πολιτική χαμηλού κόστους για το διευρυμένο Διδυμότειχο.
Αγαπητοί δημότες του διευρυμένου Δήμου Διδυμοτείχου

1)Δεσμευόμαστε και λέμε όχι στις άκρατες ανεξέλεγκτες προεκλογικές σπατάλες, που υπονομεύουν το μέλλον της πόλης και των χωριών μας και καθιστούν τον εκάστοτε δήμαρχο που εκλέγεται με τον παραπάνω τρόπο, όμηρο του κάθε τυχάρπαστου και τον εμποδίζουν να παράγει συλλογικό έργο.
2) Δεσμευόμαστε στο νόμιμο οικονομικό προεκλογικό πλαφόν ως παράταξη που αφορά δαπάνες μόνο για λειτουργικά έξοδα (προβολής, διαφήμισης κλπ) και αποκλείουμε οποιουδήποτε άλλου είδους υπόγειες συναλλαγές. Έτσι να γνωρίζουν από τώρα όλοι οι αυτοί που θα θέλουν να μπουν σε αυτού του είδους τις δοσοληψίες, ότι δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος από τον συνδυασμό μας.
3) Λέμε όχι κατηγορηματικά επιτέλους στο φαύλο κύκλο «ξοδεύουμε λεφτά προεκλογικά, για να αγοράσουμε την δημαρχία και στην συνέχεια δουλεύουμε τα υπόλοιπα τέσσερα χρόνια μετεκλογικά για να αποσβέσουμε αυτά που επενδύσαμε, παραμελώντας φυσικά τα προβλήματα της πόλης».
4) Λέμε όχι κατηγορηματικά και οριστικά στο μοτίβο « Να αγοράζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι τους ψήφους με τα λεφτά των δημοτών».
5)Όχι στους μεταφερόμενους ετεροδημότες και στην οικονομική αφαίμαξη που συνεπάγεται η μετακίνησή τους.
6)Όχι στους μη σκεπτόμενους ετεροδημότες που καθορίζουν το μέλλον της πόλης μας και αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς. Δεν ξοδεύουμε χρήματα για τις μετακινήσεις αυτών.
7)Ο συνδυασμός μας όταν εκλεγεί θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με τα συλλογικά προβλήματα του διευρυμένου Δήμου και όχι με ατομικές εξυπηρετήσεις.
8)Διαβεβαιώνουμε όλους τους κατοίκους του Διδυμοτείχου και των χωριών του και δεσμευόμαστε πως κανένας εργαζόμενος στο Δήμο, και κανένας πολίτης ιδιαίτερα ο κοινωνικά ευπαθής, που απολαμβάνει τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων (ΚΕΦΟ, «Βοήθεια στο Σπίτι» κλπ) δεν θα εκβιαστεί ούτε θα θιγεί , ανεξάρτητα από την εκλογική προτίμησή και τοποθέτησή του.
9)Όχι στα προεκλογικά ατομικά ρουσφέτια.
10)Τέλος και το σπουδαιότερο, θα παλέψουμε με «νύχια και με δόντια» για να επέλθει πλέον ο εκδημοκρατισμός της μειονότητας. Διαβεβαιώνουμε όλους τους κατοίκους του Διδυμοτείχου , ότι δεν θα ξοδευτεί ούτε ένα Ευρώ για την αρπαγή των ψήφων των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, πράγμα που τους καθιστά πολίτες δεύτερης κατηγορίας και τους οδηγεί σε μείωση της αξιοπρέπειας τους.

Ελάτε να πολεμήσουμε και να αγωνιστούμε μαζί.
Έτσι και αλλιώς μέχρι τώρα ως πολίτες καρπωνόμαστε ελάχιστα από την υπάρχουσα κατάσταση.
Στο κάτω –κάτω το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι οι «αλυσίδες» μας και η μιζέρια μας.
Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.

"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Άλμπερτ Αϊνστάιν

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...