Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2010

ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Σιναπίδης Στέφανος Καρδιολόγος
Υποψήφιος Δήμαρχος
για τον διευρυμένο Δήμο Διδυμοτείχου με τον συνδυασμό
«ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ»
Αγαπητοί δημότες του διευρυμένου Δήμου Διδυμοτείχου
Για μία ακόμη φορά βρισκόμαστε λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010. Για μία ακόμη φορά θα κληθούμε να εκλέξουμε τα πρόσωπα εκείνα, που θα μας εκπροσωπούν τα επόμενα χρόνια ως Δήμαρχος και ως Δημοτικό Συμβούλιο.
Σε όλους μας, υπάρχει η ελπίδα ότι αυτή την φορά θαρθεί για τον «Καλλικρατικό» Δήμο του Διδυμοτείχου, κάτι καινούριο πιο ζωντανό και καλύτερο από την προηγούμενη φορά.
Με αίσθημα ευθύνης και πιστεύοντας ότι προσφέρουμε στον τόπο μας, ζητούμε την υποστήριξή σας στον συνδυασμό μας «ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ» που έχει επικεφαλής, τον συμπολίτη μας Ιατρό Καρδιολόγο Σιναπίδη Στέφανο.
Στον συνδυασμό μας συμμετέχουν πρόσωπα νέα, ικανοί επιστήμονες, συμπολίτες μας μορφωμένοι, άφθαρτοι, έντιμοι, καταξιωμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά, αγωνιστές, ανιδιοτελείς, και είναι οι πιο ενδεδειγμένοι για να ενώσουν όλες μαζί τις μαχόμενες δυνάμεις της εργασίας και του πολιτισμού του τόπου μας, σε μία προσπάθεια προώθησης και επίλυσης των προβλημάτων του Διδυμοτείχου των Μεταξάδων και των χωριών μας.
Οι παλιότεροι προσπάθησαν και πρόσφεραν ότι μπορούσαν, που για άλλους ήταν πολύ καλό και για άλλους λιγότερο καλό. Τώρα είναι καιρός να δοθεί η δυνατότητα σε νεότερους να προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους, βοηθούμενοι απαραίτητα από τις εμπειρίες των παλαιοτέρων.
Οι συνθήκες και οι περιστάσεις είναι πιο ευνοϊκές και υπέρ των νέων. Όλοι αναγνωρίζουμε ότι τώρα με τον «Καλλικράτη»για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ανοίγονται νέοι ορίζοντες, όπου πρέπει να έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο νέα άτομα με σύγχρονη αντίληψη και ευρύτερο πνεύμα για τα κοινά.
Τις δημοτικές εκλογές του 2010 πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα, ήρεμα και να κρίνουμε τον καθένα αξιοκρατικά.
Καλούμε όλους, έξω από διαφορές και παραταξιακές λογικές, έξω από προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες, να συσπειρωθούν γύρω από τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ» του Ιατρού Σιναπίδη Στέφανου και με μία ενωμένη και κοινή προσπάθεια να καλυτερέψουμε το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας.
Ποθούμε να εξασφαλιστεί στο Διδυμότειχο και στα χωριά του η συμφιλίωση, η ενότητα, η ηρεμία και όχι οι κομματικές διαφορές και ο φανατισμός.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ.

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...