Παρασκευή, Απριλίου 30, 2010

Μόνο οι τοπικές κοινωνίες θα αποφασίζουν για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Τάσου Βαβατσικλή στον δημοσιογράφο Σάκη Αντωνίου και την εκπομπή Terra Incognita. Ο πρώην δήμαρχος αναφέρετε σε ζητήματα που ανέκυψαν με την διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, σχολιάζει τα τεκτενόμενα της δημοτικής αρχής, θυμάται την θητεία του ως δήμαρχος, ενώ απαντάει και στο αν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής

«…Μόνο οι τοπικές κοινωνίες θα αποφασίζουν για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. Το όραμα μου είναι να βρεθούν οι άνθρωποι που αγαπούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης, να κάνουν μια προγραμματική σύμβαση, μια σύμβαση δέσμευσης για το τι θα κάνουν και το πώς θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της Κομοτηνής. Ανεξάρτητα το ποιος θα είναι επικεφαλής, να κατεβούν στις εκλογές και να ζητήσουν την ψήφο του λαού…»
«…Δεν μπορώ να δέχομαι ότι τις κόκκινες γραμμές τις καθορίζει η αγορά. Η ιστορία εμένα με δίδαξε ότι τις κόκκινες γραμμές χαράζονται από τον λαό και μάλιστα με αίμα. Αυτές οι κόκκινες γραμμές πρέπει να λένε, μέχρι που φτάνει η ανθρωπιά και από πού αρχίζει η βαρβαρότητα…»
Προς όλους τους συναδέλφους που θέλουν να είναι υποψήφιοι. Τους λέω λοιπόν να προκαλέσουν μια τέτοια συνάντηση – συζήτηση, για να βγει ότι καλύτερο θέλει η τοπική κοινωνία. Για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα…»
«…Θα σας δώσω την δυνατότητα, για να σας αποκαλύψω τι θα κάνω εγώ, σύντομα! Όταν μιλάμε στην πολιτική, δεν πρέπει να μιλάμε ποτέ σε πρώτο πρόσωπο…»

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...