Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009

Μικροκομοτηναίικος Σχολιασμός

Γράφουν τα μικροκομοτηναίικα στο Χρόνο:
«Ας ελπίσουμε όμως να εφαρμοστεί τελικά παρ’ όλες τις παλινωδίες, γιατί είναι η δεύτερη απόπειρα απαγόρευσης του καπνίσματος στις δημόσιες υπηρεσίες. Η πρώτη για την ιστορία πήγε να εφαρμοστεί επί… Όθωνος αλλά τελικά απέτυχε παταγωδώς.»
Βεβαίως κύριέ μου: απόδειξη ότι Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ! Από τον ένα βλάκα στον άλλον πάμε, αλλά πάλι στο τέλος όλοι θα φουμάρουμε τα τσιγαράκια μας, κι άσε τους λάτρεις της πίπας να ενοχλούνται. Θα ρουφήξουν 1, 2, 3… και θα τους περάσει!
«Μπορεί να έχει πολύ καιρό τελευταία να συνεδριάσει η Συμβουλευτική Επιτροπή και ο Μετέ, μετά το φιάσκο του «Λευκού» στις ευρωεκλογές, αλλά την σκυτάλη του… αγώνα πήραν οι δημοσιογράφοι.… Βέβαια ορισμένοι δεν αναρωτήθηκαν ποτέ αν με τέτοια εμπρηστικά και ανθελληνικά κείμενα που γράφουν στις φυλλάδες τους και κανείς δεν τους ενοχλεί, θα μπορούσαν να το πράξουν και στην «μητέρα πατρίδα». Μάλλον το μπουντρούμι θα το είχαν εξασφαλισμένο.»
Έλα, μωρέ! Γιατί? Νοιαζόμαστε εμείς? Αυτό μας έλλειπε, να τρώμε την ώρα μας με το τι ηλιθιότητες τσαμπουνάει ο εκάστοτε Μεμέ κι ο κάθε Μαμάκιας! Έχουμε και δουλειές!!! Και τι θα μου κάνει εμένα το ανθελληνικό κείμενο, δηλαδή? Θα μου κλάσει τα’ @ρχίδια? Πως? Με κανένα… κόμμα ή καμιά τελεία??? Έλεος! Φυσάει πολύ μεθάνιο στο μπροστινό υπογάστριο, και θα πάθω κανένα κρυολόγημα…
«Βέβαια πρόθεση του υπουργείου είναι να στηρίξει τους μικρούς καπνοκαλλιεργητές με προγράμματα υποδομών που ιστορικά ασχολούνται με τις καλλιέργειες, όπως οι κάτοικοι του ορεινού όγκου στην περιοχή μας.»
Τίνος υπουργείου, τζάνε μ’? Γιατί τα περισσότερα υπουργεία κι εδώ κι αλλού κάνουν ότι μπορούν για να μην… ξανασυλλεχθεί ποτέ καπνός! Γιατί, αν προσπαθούν να μας κόψουν όλοι το τσιγάρο, γιατί να συλλεχθούν καπνά? Μόνο για ΠΙΠΕΣ? Αχ, αυτοί οι υπουργοί… Από πού νομίζατε ότι βγήκε η φράση «Γ@μώ τα υπουργεία μου?». Έτσι είναι… Όταν δίνεις δικαιώματα…
«Οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι δεν τρώνε χοιρινό κρέας γιατί θεωρείται βρώμικο και οι ινδουιστές δεν καταναλώνουν βοδινό κρέας, αφού οι αγελάδες θεωρούνται ιερά ζώα.»
Μπράβο τους! Γιατί εγώ τρώω ΜΟΝΟ χοιρινό, μοσχάρι και κοτόπουλα. Κι όσο αυτοί πιστεύουν ότι… και τα κοτόπουλα τρώνε χοιρινό και μοσχάρι, τόσο το καλύτερο για μένα – δεν έχω… ανταγωνισμό για το ίδιο γεύμα! Αρνί τρώω ελάχιστα: δεν χωνεύω τους (περισσότερους) Αθηναίους! Κατσίκι καθόλου: μπορεί να μπερδευτώ και να φάω το… μεγάλο μου το γιό (δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα ήμερα κατσίκια από τ’ αγριοκάτσικα και θα μπερδευτώ…)! Καλή όρεξη σ’ όλους μας.
Φιλαράκια? Δύο γύρους-πίτα, παρακαλώ…

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...