Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2008

Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Ταξιλδάρη και την Μαρία Μπαξεβάνη

Τις ευχές τους προς τον Παραολυμπιονίκη Αλέξανδρο Ταξιλδάρη και την προπονήτρια του, Μαρία Μπαξεβάνη έστειλε ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Τάσος Βαβατσικλής εκ μέρους όλων των συμβούλων της δημοτικής παράταξης.

Αλέξανδρε,
Η σπουδαία παρουσία σου και η επιτυχία σου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, κάνουν όλους εμάς τους συνδημότες σου, πραγματικά υπερήφανους και μας γεμίζουν με συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση. Οι συνεχόμενες διακρίσεις σου στην Αργεντινή, στην Αθήνα και τώρα στο Πεκίνο δείχνουν την μεγάλη σου ψυχική δύναμη, την ατσαλένια θέλησή σου και αποδεικνύουν πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αρκεί να έχουμε θέληση και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας.
Με τον σπουδαίο αγώνα που πραγματοποίησες, κέρδισες μια μεγάλη προσωπική νίκη, κατέκτησες για μια ακόμη φορά τον θαυμασμό και την αγάπη όλων μας.
Θέλω να γνωρίζετε, εσύ και η προπονήτριά σου η Μαρία, ότι, οι ευχές μου για νέες διακρίσεις και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, θα σας ακολουθούν πάντα. Αξίζετε την προσοχή και τον θαυμασμό όλων μας. Για όλα αυτά σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.
Τάσος Βαβατσικλής
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...