Σάββατο, Αυγούστου 30, 2008

Δηλώσεις του επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Τάσου Βαβατσικλή

…μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής…


Όπως διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά κατά τον δημοτικό έλεγχο, οι επισημάνσεις της δημοτικής παράταξης ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, δεν τυγχάνουν της ανάλογης προσοχής του δημάρχου και των υπολοίπων μελών της δημοτικής αρχής. Εκφεύγουν, επικαλούμενοι διάφορες δικαιολογίες, από τα βασικά θέματα που θέτει και προτείνει η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ και αφορούν όχι μόνο την καθημερινότητα αλλά και τα έργα υποδομής που δυστυχώς δεν άρχισαν ακόμη. Πιστεύω ότι η καλή διάθεση που υπάρχει από την μεριά μας έχει εξαντληθεί πλέον και από εδώ και πέρα, εκτός από τις επισημάνσεις που θα γίνονται σε κάθε δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο κατά την διάρκεια του δημοτικού ελέγχου, θα καλέσουμε τον λαό για να τον ενημερώσουμε για το τι μέλλει γενέσθαι απέναντι σε μια δημοτική αρχή, η οποία στην κυριολεξία είναι αδύναμη, ανύπαρκτη και απλώς διαχειρίζεται κατά το δοκούν τα θέματα που μας αφορούν.
Δημοσιογράφος : Ένα σχόλιο για τον ανασχηματισμό της δημοτικής αρχής;
Αν πιστεύουν ότι ανακατεύοντας την τράπουλα θα δώσουν ένα άλλο προφίλ στους δημότες, είναι γελασμένοι. Πέρα απ’ αυτό όμως, κατά την ταπεινή μου άποψη, οι αλλαγές και ο ανασχηματισμός στην δημοτική αρχή έγιναν καθ’ υπόδειξη … άνωθεν! Βλέπουμε ανθρώπους που επειδή δεν πρόσκεινται σε συγκεκριμένο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αυτήν την στιγμή πέρασαν σε δεύτερο πλάνο. Ίσως γιατί επίκεινται εκλογές, ίσως να σκέφτονται και την μετά Καραμανλή περίοδο. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να κρίνουμε εμείς τις αλλαγές αυτές. Είναι θέμα δημοτικής αρχής, είναι θέμα κατεξοχήν του δημάρχου και γι’ αυτό περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα των αλλαγών αυτών, που δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα γίνουν, για να τις κρίνουμε ανάλογα.
Δημοσιογράφος : Κύριε Βαβατσικλή ποιες είναι οι αιτίες που δεν κινούνται οι διαδικασίες, επάνω στα θέματα που προαναφέρατε κατά την διάρκεια του δημοτικού ελέγχου;
Όπως σας είπα. Η δημοτική αρχή είναι αδύναμη και ανύπαρκτη. Και μπορώ να πω ότι εκτός από την απειρία, δεν έχουν και την ανάλογη πρόθεση να δουλέψουν. Για δημόσιες σχέσεις καλοί … στην ουσία όμως απέχουν.

1 Τα σχόλια σας εδώ!:

Uli Chris είπε...

Δημόσιες σχέσεις?

Με... ποιόν???

Ούτε οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ θέλουν να τους βλέπουν!!!

Ιδιωτικώς ή δημοσίως...

Διαβάστε στο ιστολόγιο...