Πέμπτη, Ιουλίου 17, 2008

Ανασχηματισμός

Έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου ανασχηματισμούς, τότε, αλλά όσοι έφευγαν έλεγαν ευχαριστώ και όσοι ερχόταν έλεγαν συγνώμη Πρόεδρε για ότι βλακεία θα κάνω κατά την θητεία μου.
Τώρα αυτό που έγινε λέγετε ανασχηματισμός ή δημόσια διαπόμπευση ; Ναι, ρε, αυτό μου τι δίνει όταν γράφω, κανένας δεν με απαντάει ( άσχετο !!).
Διάβασα στην Piazza, τα όσα αναμορφωμένα μας παρουσιάζει η Δημοτική αρχή στην καρδιά του καλοκαιριού. Διάβασα επίσης και το άρθρο και τα επικριτικά ( αρκετά ) σχόλια στο Troktiko πάλι για την Δημοτική Αρχή. Σημασία όμως έχει το ανακάτεμα της τράπουλας.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος, ανέλαβε το τεράστιο έργο της Γευσιγνωσίας, ας πάρει για υπάλληλο – βοηθό του, τον Τσολιά. Ας τον βάλει υπεύθυνο στα Σφαγεία. (χωρίς αντιμισθία – σε είδος ( φαγητό) θα πληρώνετε ).
Όλοι κάτι πήραν. Μια θέση δεν κατάλαβα. Για έναν, δεν ξέρω τι να πω.
Έβαλε ο Δήμαρχος την κ. Αντωνακάκη στα Οικονομικά. Άντε να σας δω τώρα ντερβισόμαγκες επαγγελματίες. Ποιος θα πάει να διαμαρτυρηθεί ; Έναν Λιούρτα είχατε, πάει και αυτός. Ο Λιούρτας δεν τα βάζει με ωραίες γυναίκες ακόμη και αν του χρωστάνε όλο τον προϋπολογισμό του Δήμου. Ο Μιχελής θα καθαρίζει, ο Σταμπουλίδης θα κάάάάθετε ( όπως έλεγε και ο Φωτόπουλος ), η φιλόπτωχος πρόεδρος θα αναλάβει μεγαλύτερη κοινωνική δράση και ο Ναλμπάντης θα τελειώσει ότι άρχισε ο Παράσχου. Να πληρωθεί, να στραπατσαριστεί, να μειωθεί, να γειωθεί, να τελειώνει. Η Φελίνα πάει για βουλευτίνα ( έχει χρόνια που την παλεύω αυτήν την ιστορία, μην ξεχνάτε διαδρομή Μανωλιάς { Λαϊκά δρώμενα, Δ.Ε.Π.Α.Κ., Βουλευτίνα }
Για έναν δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν μπορώ να κατανοήσω την σπουδαιότητα της θέσης του.
Η Φελίνα αφήνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη θέση που κατείχε. Τον κ. Τσαλικίδη, θυμάστε αυτόν που ως άλλος Καραθεωδορής ( λέτε να είναι τυχαία η ονομασία της Α.Ε. που συστήθηκε ή καταδεικνύει τον νεότερο Δάσκαλο ) είπε το αλήστου μνήμης, το στην ιστορία με χρυσά γράμματα γραμμένο, το ιστορικό, το ανεπανάληπτο, το οξυδερκές, τοποθετώντας τα φανάρια προς την Πανεπιστημιούπολη : << όταν ανάβει το κόκκινο, θα έχει σβήσει το πράσινο και μόλις ανάψει το πράσινο, ε ! τότε, ε ! τότε κυρίες μου και κύριοι θα μπορείτε να περνάτε >>
Αυτά είναι γούστα. Ατελείωτα.
Τουλάχιστον ηρέμισα για το ΚΑΠΗ και τους Παιδικούς. Οι κατεξοχήν χώροι ικανοποίησης ρουσφετιών. Μαγείρισσες, καθαρίστριες, αποθηκάριοι, κηπουροί, θυρωροί, security, όλοι βολεύονται. Ακόμη και αυτοί που δεν πρέπει. Είναι αλήθεια, πως θα εισηγηθεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ( αυτόν τι τον έκαναν ; ισόβιο ; μόνιμο ; ) να δημιουργηθούν θέσεις και στο ΚΑΠΗ και στους Παιδικούς « σιτιστής οδικών πτηνών ». Αν είναι αλήθεια, απαιτώ να γίνει δημόσια διαβούλευση και δημόσιος διαγωνισμός, με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και κριτές όλους όσους ξέρουν από πουλιά. Οδικά.
Ο κύριος Χαντζηκωνσταντίνου, φυσικά θα μας έχει παρατήσει αν αρχίσουμε να κάνουμε τέτοια χαζά. Γι’ αυτό είπα στην αρχή ησύχασα. Ξένοιασα. Ένας σοβαρός άνθρωπος σε μια υπεύθυνη θέση. Ο.Κ.
Για έναν, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω . . . τι πήρε.
Η κ. Μάγδα νομίζω πως ως ικανότερη ανέλαβε να μεταφέρει την Δημαρχεία. Ούτε πουλί πετάμενο σε Κοινόχρηστους χώρους. Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας. Καλά δεν είναι δουλειά για μια εκπαιδευτικό της θέσης και αξίας της κ. Γιαμουστάρη, μα είναι ίσως και τίτλος τιμής σε μια γυναίκα που δεν θα πρέπει να πάρει καλέμι και σφυρί για την περιουσία του Δήμου. Άξια όμως αναγνωρίζεται η θέση της χρηστής διαχείρισης, από την ΚΥΡΙΑ Γιαμουστάρη.
Η απορία παραμένει. Για πείτε μου κι εσείς, τι νομίζετε ;

Ρε παιδιά, ο Μουρτίδης τι πήρε ;
Κ.Ε. Εθελοντισμού – Νέας Γενιάς & Κοινωνικής Επένδυσης, λέει.

Εμένα μου ακούγετε, Γιάννη μου, δεν περισσεύει κάτι, πάρε αυτό και καλά είσαι.
Μου έρχεται κάτι σαν, αμάν !!!! τον Μουρτίδη τον ξεχάσαμε, τι απέμεινε, ωραία, πάρε Γιάννη την πιο υπεύθυνη θέση στην ανασχηματισμένη Δημοτική Αρχή.
Το διάβασα και είπα μέσα μου ( τώρα και έξω μου ) ποιος χαρισματικός νους ανακάλυψε, τελευταία στιγμή, αυτή την περισπούδαστη θέση, αυτόν τον ηχηρό τίτλο για να ικανοποιηθεί ο κύριος - πάω Θεσσαλονίκη για να στηρίξω τους εργαζόμενους στον όμιλο Λαναρά. Συγχαίρω, λοιπόν τον άνθρωπο που έβγαλε τον Δήμαρχο από την δύσκολη θέση να . . . δώσει κάτι στον Μουρτίδη. Αν τυπώσετε κάρτες, θα ήθελα μερικές κ. Μουρτίδη.
Έχω αρχείο με όλες αυτές τις ευφάνταστες θέσεις, τύπου δημιουργώ μία θέση και ηρεμώ τα μεγαλοστελέχη που θέλουν – θέλουν - θέλουν. Αν μάλιστα τυπώσετε και κάρτα με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, που εργάζονται στο ευρύτερο Δημόσιο Τομέα ( τι ωραία ακούγετε επιστημονικά το παίρνουμε 4 μισθούς από το κόμμα – δεν συμφωνείται ; ( πάλι δεν απαντάει κανένας) Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας), θα ήθελα να κρατήσω μερικές, για να σας τι δείχνω όταν τελειώσουν τα μεγαλεία.
Είναι σαν την Παπαρήγα, χτυπάει το ΠΑΣΟΚ γιατί πήρε κάποια δις €, από την Ν.Δ. τότε επί Γερμανού στη Βουλή για εκδοτικά κέντρα. Τώρα λέει το ΚΚΕ δεν ξέρει τίποτα, δεν είδε τίποτα. Όταν αποσυρθείτε από όλα αυτά – λόγω ηλικίας κ. Μουρτίδη και μου λέτε τότε στο καφενείο, ε . . . εγώ . . δεν . . . άλλοι . . . τα έκαναν . . . , να έχω τις κάρτες σας, να σας τις παρουσιάζω.

Εκτός και αν μόνος του ο Δήμαρχος βρήκε αυτή την λαμπρή θέση. Τότε λοιπόν . . .
Για άλλη μια φορά. Συγχαρητήρια ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου ανασχηματισμούς, αλλά . .. να μην ξαναρχίσω. Θα γράφω μέχρι να ξαναγίνει ανασχηματισμός στην Δημαρχεία.
Αλήθεια, αυτός ο ανασχηματισμός θα πάει μέχρι της εκλογές ; Ρωτάω ; Κανένας δεν απαντάει;
Εσύ Δήμαρχε, ρώτησες αν θα πάει αυτός ο ανασχηματισμός μέχρι της εκλογές ; Τι ποιόν ; Τον Ευριπίδη.
Τι κακός κόσμος υπάρχει. Ρε σεις, όχι τον Υπουργό. Ξέρει καλά ο Δήμαρχος. Τον γεωπόνο, από την Σάλπη, που συμβουλεύεστε για τα του Δήμου. Τον Ευριπίδη. Ναι, ντε, τον Πίπη.
Άιντε, αν δεν τον ρωτήσατε, ρωτήστε και παρακαλώ πολύ να περιλαμβάνετε η απάντηση στις επόμενες δηλώσεις σας, γενικότερα.
Θα περιμένουμε.
Όλοι.
Μην μας αφήνετε χωρίς ειδήσεις και σχόλια μέσα στο καλοκαίρι. Τι θα λέμε ; E ;
Μπαλκόνι, καρπούζι, δροσιά και κότσο Βασιλιά.

ιιιιιιιιιιιιιέέέέέέέπππππππ…………….

4 Τα σχόλια σας εδώ!:

Nivas comments είπε...

Μανόλη where is the κείμενο?

ушьфш щ тшлщы ифифеышлдры

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Μουρτίδης, ρε Μανώλη ;

Μανόλης είπε...

Μανόλης, το ο με όμικρον.
Ποιός είναι ο Μουρτίδης δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι πως πρέπει να μάθουμε ποιός είναι, γιατί έχει καταλάβει την συμαντικότερη θέση στον Δήμο Κομοτηνής. Σημαντικότερη και απο αυτή του Δημάρχου. Ίσως.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ συνεχίζονται ταυτόχρονα και στα 2 ημισφαίρια, και τα κερδομανή λαμόγια της "υπερθέρμανσης", όπως ο πάμπλουτος και πολυδιαφημισμένος ραδιενεργός γενοκτόνος των Βαλκανίων Γκορ, γρυλλίζαν για ...λιώσιμο των πάγων (!),
ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΕΚΡΟ από ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στα Πυρηναία, ΝΕΚΡΟΙ από ΧΙΟΝΙΑ και στη Γερμανία - άλλοι 6 με υποθερμία!...
ΧΙΟΝΙΣΕ επίσης στην Καλιφόρνια, την Κίνα κ.α.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2091625/Avalanche-in-Pyrenees-kills-British-couple.html
http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,565678,00.html
http://www.mymother%20lode.com/%20News/article/%20kvml/1216079663
Ενώ η ΝΑΣΑ από την Πρωτομαγιά ανήγγειλε με καθυστέρηση ότι εισήλθαμε σε φάση ψύξης...
(http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/NewImages/images.php3?img_id=1801)

Αμέσως μετά την Ινδία, και η Ρωσία πιο έντονα κατά των λαμογιών της "υπερθέρμανσης", όπως ο πάμπλουτος, πολυβραβευμένος ραδιενεργός γενοκτόνος Γκορ.

http://epw.senate.gov/public/index.cfm?FuseAction=Minority.Facts&ContentRecord_id=09df614e-802a-23ad-46c9-8a90fcb5569a
http://www.hindu.com/2008/07/10/stories/2008071055521000.htm
Εκδηλώθηκε ρήγμα στην Ένωση Φυσικών τής Δολαρίας κατά της τρομολαγνείας των υπερθερμασμένων!
http://www.aps.org/units/fps/newsletters/200807/editor.cfm
Να κι άλλος ένας που βρήκε το ΘΑΡΡΟΣ να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος επί χρόνια υποστηρίζοντας τη συλλογική ενοχοποίησή μας για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα:
http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,24036736-7583,00.html
Κι ένας που ομολογεί πώς μαγείρευαν καιρικά δεδομένα, από αυτά που χρησιμοποιούνται εναντίον μας:
http://wattsupwiththat.wordpress.com/2008/07/17/fabricating-temperatures-on-the-dew-line.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την αποσιώπηση σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με το κλίμα και ποια είναι η δοκιμασμένη προσαρμογή
, εδώ
και εδώ: http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk.

Διαβάστε στο ιστολόγιο...