Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2009

Δηλώσεις Τάσου Βαβατσικλή μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο ανταποκρινόμενο σε αίτημα όλης της αντιπολίτευσης, προέβη στην σημερινή τακτική συνεδρίαση, στην οποία συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν όχι μόνο τον Δήμο Κομοτηνής, αλλά τους κατοίκους όλης της εν γένει περιοχής. Η συζήτηση ήταν γόνιμη και εποικοδομητική, μπήκαν θέματα θεσμών και λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, θέματα που μαστίζουν αυτήν την εποχή την περιοχή μας και αφορούν την ανεργία, την φτώχεια, τις απολύσεις, την απασχόληση και γενικότερα τα καθημερινά προβλήματα που έχουν σχέση με την κρίση. Μπήκαν θέματα πολιτισμού, περιβαλλοντικά και ευελπιστούμε ότι με την ανάλογη ευαισθησία που διακρίνει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι όλα όσα ειπώθηκαν και οι προτάσεις που διατυπώθηκαν θα αποτελέσουν τον μπούσουλα, που το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος θα βγει προς τα έξω, θα διατυπώσει απόψεις, θα ζητήσει λύσεις και θα βάλει επιτέλους σε μια άλλη λογική την ανάπτυξη της περιοχής.
Δημοσιογράφος: Κύριε Βαβατσικλή, ο Δήμος Κομοτηνής θα ζητήσει λύση, θα εκδώσει και ψηφίσματα, πιστεύετε όμως αληθινά ότι θα υπάρξει λύση;
Αυτή την στιγμή οι εργαζόμενοι και το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, ζητάει συμμάχους. Η πρώτη βαθμίδα λαϊκής κυριαρχίας. Ο Δήμος πρέπει να την δώσει απλόχερα. Στα πλαίσια αυτά έχουμε προτάσεις και κατά περιπτώσεις.
Δημοσιογράφος: Είστε αισιόδοξος για το μέλλον;
Όχι καθόλου. Δυστυχώς αυτή την στιγμή η οικονομία της Ελλάδας είναι υπό επιτήρηση και γενικότερα η οικονομία όλων των φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πνέουν τα λοίσθια.

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...