Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2007

Η ΚΕΔΚΕ το λέει…ο Κοτσάκης το αρνείται!

Στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας [ΚΕΔΚΕ], δημοσιεύεται η κατάταξη των δήμων και κοινοτήτων στο σύνολο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, των Κοινοτικών Πρωτοβουλιών και του Ταμείου Συνοχής 2000-2006. Σ’ αυτήν μπορείτε να δείτε οικονομικά στοιχεία Δήμων και Κοινοτήτων (ως χωρική ενότητα) με ενταγμένα έργα κατά φθίνουσα τάξη ως προς τον προϋπολογισμό ενταγμένων έργων σε όλα τα Επιχειρησιακά Προγράμματα. Τα στοιχεία υλοποίησης είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2006 και το πλήθος των ΟΤΑ που παρουσιάζονται είναι 1.013.


Τα στοιχεία που θα δείτε ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, αλλά είναι μια εκπόνηση της ΠΕΤΑ ΑΕ της εταιρίας που δημιουργήθηκε το 1990 από φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και την ΚΕΔΚΕ. Σ’ αυτήν ο Δήμος Κομοτηνής είναι ο 6ος Δήμος της Ελλάδας σε υλοποίηση έργων και αφήνει πίσω του άλλος Δήμους πολύ πιο μεγαλύτερους από αυτόν και με πιο «φιλοκυβερνητικά αισθήματα».
Το ερώτημα είναι, τον Δεκέμβριο του 2010 που θα λήξει η θητεία του Δημήτρη Κοτσάκη (γιατί αποκλείεται να κάνει άλλη) ο Δήμος Κομοτηνής σε τι κατάταξη θα βρίσκεται άραγε;

0 Τα σχόλια σας εδώ!:

Διαβάστε στο ιστολόγιο...